Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.11.2008, 21:28   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 932 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Üretim Arttı

Gürün ilçesinde yem bitkisi üretiminde önemli bir artış yaşandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Gürün΄de 2004 yılında 50 bin dekar alanda 20 bin ton yem bitkisi üretilirken destekleme primlerinin arttırılmasından sonra bu yılın rakamlarına göre toplam 160 bin dekar alanda 65 bin ton üretim yapıldığı belirlendi.
2005 yılında destekleme miktarlarına yapılan artış ve bölgede İlçe Tarım Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarla vatandaşların daha fazla yem bitkisi üretmek için arazilerini değerlendirdiğini ifade eden yetkililer, 2005 yılında 50 bin dekar alanda üretilen yem bitkisi için 3 milyon 694 Bin YTL destekleme ödenirken bu yılın rakamlarına göre 160 bin dekar alanda üretim yapan çiftçilere 8 milyon 250 bin YTL ödeme yapıldığını kaydettiler.
Sivas il genelinde en fazla üretim ve desteklemenin Gürün΄e ait olduğu bildiren yetkililer, Sivas΄ın da Türkiye genelinde üretim ve desteklemede en ön sırada yer aldığını ifade ettiler.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2008, 22:02   #2
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 821 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Üretim Arttı

İlimiz de destek veridiğinde bir çok tarım ürünü yetiştirilir fakat önem verilmediğinde de birşey bekleyemezsiniz...

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008, 14:52   #3
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2188 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart --->: Üretim Arttı

ekonomiğin iyiye gitmesi için üretimlerin artması güzel....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008, 17:05   #4
gürün_güzeli
Tatlı Yarışması 1.si

gürün_güzeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürün_güzeli Şuan gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32

Tecrübe Puanı: 940 gürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDI

güründe böyle bir artışın olması çok sevindirici................... ..

HayAtıMa qiRen heRkese YasanmıS heRseYe TesekküRLer BüyüYoRm siziNLe...
gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008, 21:52   #5
muratsivasli
Yeni Yiğido

muratsivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

muratsivasli Şuan muratsivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.04.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 0 muratsivasli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

haydi hayirlisi,.................... ...............??????????????? ?????????????????????????
muratsivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008, 02:24   #6
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 786 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Üretim Arttı

Sadece bu sektördeki gelişme sevindirici.
İlçede var olan yem fabrikaları,üretim sektörüne ikame olarak tarımsal alanı körükleyici unsurdur.
Yalnız yem üretimi kadar,ilçe genelindeki buğday-çavdar-nohut- tarımsal sökterimiz yanında,ilçe ve köyleri bazında haycancılıktaki verilerimizin GZOB ve GHOB tarafından verilerinide incelememiz gerekmektedir.
Kazanımlar yanımda kaybedilenleride veri sonuçları olarak ele almakta fayda var.
Ayrıca ilçe genelinde alabalık üretim çiftlikleri,ilçeye hakim karayolu geçişi üstünde kurulu olan tesislerce dinamik olan ticaret içindeki diğer esnaf ve sanatkarların durumu ne alemde,(Ben aslında incelemelerini yaptım biliyorum) bunuda halkımıza bilgi açısından duyurmamızda fayda var.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)