|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dini Bilgiler (Ayetler, Hadisler, Dualar ve Muhtelif konular) |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gerçekleşen kıyamet alametleri
İlim ortadan kalkacak, cehalet yerleşecek Sarhoşluk veren içkiler yaygınlaşacak Çobanlar zenginleşerek bina yapımında yarışacaklar. Yüksek binalar artacak Adam öldürme olayları ve fitne artacak Elli kadına bir erkek düşecek derecede kadın nüfusu çoğalacak. Kadınlar sosyal konum açısından ön plana çıkarılacak. Kadınlar erkeklere benzemeye çalışacak Erkekler erkeklerle, kadınlar da kadınlarla yetinecekler. Zina açıkça işlenir hale gelecek Kötülük ve fuhuş yayılacak Açıklık yayılacak, hayâsızlık çoğalacak İnsanlar hayatlarından bıkarak ölülere imrenecek Allah allah diyecek kimse kalmayacak Geceyle gündüz birbirine eşit hale gelerek kıyametin kopuş zamanı yaklaşacak Camiler süslenecek, ama ibadete önem verilmeyecek Cihad ve irşad faaliyetleri terk edilecek Sadece din dışı ilimler öğrenilecek Kur’ân’ın önemi insanlar tarafından unutulacak Namaz kılınmayacak Emanete riayet edilmeyecek Ebeveyne isyan edilip beyler hanımlarının emrine girecek. Toplumlar geçmişlerine lanet okuyacak Seviyesiz ve şahsiyetsiz kişiler yönetici olacak Yöneticiler insanlara zulmedecek Liderliğe elverişli kimseler azalacak Şerrinden korkulan kimselere itibar edilecek Fâsıklar toplumun efendisi haline gelecek Ahmak ve alçak insanlar dünyanın en mutlu insanları olacak Ticareti dürüst olmayan kişilerin ele geçirecek. Yalancılar tasdik edilip doğru konuşanlara itibar edilmeyecek. Yıldız falına inanılacak Ani ölümler çoğalacak Cahiller ve dürüst olmayan sûfiler türeyecek Akrabalık bağı kesilecek Kitapların sayısı artacak Gasp olayları çoğalacak… |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bi hayli yaklaşmış görünüyoruz kıyamate allah hepimize iman ile ölmeyi nasip etsin inşallah
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() işin ciddiyetini kavramış deiliz.Günahkarız bunu anlamak istemiyoruz.İşimize gelmiyor aslında.Dünya zevkleri gözümüzü boyamış..Bilinçsizce geçen zamanıma öyle üzülüyorumki.Ve o zamanın hesabını nasıl verecem diye her aklıma gelince kara kara düşünüyorum.Zararın neresinden dönerseniz kardır.Ben döndüm Rabbim sizlerede nasip eder inşallah.Bu ğünahkar kardeşinizede dualarınızda yer vermeniz temennisiyle...
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() love_me_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.07.2009 00:31
Tecrübe Puanı: 619
![]() |
![]() Allah cümlemizin yardımcısı olsun
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kıyamet kopsa medyamız bunu nasıl duyururdu ? | haythuyt | Arşiv | 27 | 22.05.2008 23:19 |