|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 719
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eğer bu olay gerçekten doğruysa dürüstlük ödüllendirilmişAdam pek bi dürüst cevap verip kaleyi fethetmiş herhalde
is basvurusu Tamamen gercek bir olay!! Yasanmis bir is basvuru Hikâyesi,Yeni Safak Gazetesi yazari Mustafa Ozel'in kosesine tasidigi,yasanmis cok ilginc bir is basvurusu hikâyesi: Alttaki isbasvuru formunu dolduran Mehmet Tartar'in basvuru formuna yazdigi cevaplar: 1 Adiniz Soyadiniz: &Mehmet Tartar 2 Yasiniz: & Yirmi sekiz 3 Sirketimizdeki hangi pozisyon icin Basvuruyorsunuz? &Mumkunse yatay bir pozisyon icin Eger daha ciddi bir cevap istiyorsaniz, ne is olsa yaparim Sart one surebilecek durumda olsaydim, burada bu formu dolduruyor olmazdim 4 Dusundugunuz ucret: &Aylik 5000 YTL maas arti yillik kârdan yuzde 10 hisse! Eger bu mumkun degilse, siz bir ucret Onerin, ben size evet yahut hayir derim 5 Egitiminiz? &İdare eder 6 Son isiniz &Sadist bir sefin deneme tahtasi olmak 7 Son ucretiniz: &Hak ettigimin cok altinda 8 Onemli basarilariniz: &Arakladigim kalemlerden muhtesem bir Koleksiyonum var; evde sergiliyorum 9 İsten ayrilma sebebiniz: &Bkz Cevap 6 10 Size ulasabilecegimiz saatler: &Banka atm'si gibiyim: 7/24 11 Calismak istediginiz saatler: &Pazartesi, Sali ve Persembe 1300-1500 arasi 12 Simdiki isvereninizle gorusebilir miyiz? &İsverenim olsa burada olmazdim 13 Fizik durumunuz 20 kilogramdan fazla tasimaniza engel mi? &Belli olmaz, ne tasidigima bagli 14 Otomobiliniz var mi? &Evet, ama soru yanlis sorulmus "Calisir durumda bir Otomobiliniz var mi?" diye sorsaydiniz, cevabim farkli olurdu 15 Daha once bir yarisma veya madalya kazandiniz mi? &Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum 16 Sigara iciyor musunuz? &Otlanacak bir enayi bulabilirsem 17 Bes yil sonra ne yapmayi hayal ediyorsunuz? &Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adalari'nda yasamayiBir yolunu biliyorsaniz bunu bes yil beklemeden de yapabilirim 18 Yukaridaki bilgilerin dogrulugunu taahhut ediyor musunuz? &Hayir, ama sıkıyorsa aksini iddia edin 19 Sizi bu basvuruyu yapmaya iten gercek sebep nedir? &Birbiriyle tutarlilik derecesini kestiremedigim iki cevabim var: a) İnsan sevgisi ve tuketicilerin iyi Beslenmesine katkida bulunma arzum b) Girtlagima kadar borca batmis olmam SONUC: Mehmet Tartar ise alindi
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 16:58
Tecrübe Puanı: 773
![]() |
![]() Dğil işe işyerinin yakınına bile almazdım böyle birini.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 768
![]() ![]() |
![]() iş oLsun dıye doLduruLmuş bi forma benzıyo sadece gırgır amacıyla yarı daLgalı yarı ciddi gıbı algıladm ben ama gunumuzde bu düşüncelere sahıp bırını tanımak bıle istemezdım bırakın işe almayı diger çaLışanLara yasık
![]()
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() ADAM ACIKACIK HERSEYI SÖYLEMIS BUNDA KÖTÜ OLAN NEY NESINI BEGENMEDINIZ ANLAMADIM BEN
HARBI HARBI GERCEKLERI YAZMIS DOGRU SÖYLEYNI DOKUZ KÖYDEN KOVARLARMIS YALAN DESEYDI ARKADASLAR SIZDE PAYLASIM ICIN SAGOL ARKADASIM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
doğruyu söylemekkk suçmuuuu arkdaslar yanlış düşünüyorsunuzz
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2012 18:32
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
![]() doğruyu söylemiş adam helal olsun böyle adamdan korkulmaz .....
![]() |
#7 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
ben çalışmıyorum okuyorum ve sivas içindede girmediğim ortam kalmadı diyebirim sna aklına hangisi geliyorsa ve bu ülkede insanlar neden rahat nden huzurlu değil biliyormusun birbirimize güvenmediğimizdenn sen güvenmemeye devam et insalara belki sana güvenen birileri çıkarrrrr
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 669
![]() |
![]() beyefendi doğruyu söylemiş ama günümüzde doğru temiz şerefli insan olmak çok bizim ülkemizde yararı yok çünkü bende bir çok yerde çalıştım fakat bir netice alamadımmm hep şeytaniii tarafından düşünüyorlar bende işime gelmediği için işten çıktım insanlar hep bana rabbena diyor günümüz patronlarııı onun için ezilmemek için zeki olmak gerekir
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|