|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Türküm Diyenler artık bişilerin farkına varın buyrun okuyun !!
Türk yani bize millet olarak verilen isim. Bizim kökenimiz orta asyaya dayanıyor bunu hepimiz biliyoruz tarih okuyan arkadaşlar bilir orta asyadaki büyüme şeklimizi dağlışımızı savaşları buralara girmicem biz Çin'e yaptığmız baskıyla Çin Setti'ni ördürdük o set öle bi panikle örüldüki yapımında çalışan asker , işci ve kölelerden ölenleri sete gömdüler bu bilinen bir gerçek belgesellerinde izlediğim bi olay çünkü korkuyolardı biz orta asyada tek hükümdardık ama kadın düşkünlüğü yüzünden Çin'in çok basit bi oyununa geldik iç savaşla dağıldık. Sonra geldik Osmanlı'ya yanlış bi yönetim biçmiyle sonunda Osman'lıda vatanı satmak istedi ki İstanbul'u alışımızı falan anlatmıcam o gemileri karatan yürütüşümüz tarihin en büyük stratejik hareketleri ilk düzenli ordu Yeni Çeriler ünlü Türk Hilal taktiği gibi detaylara girmiyorum Osman'lı satıldığında himaye altına girip köle olcaktık anneniz babanız artık İngilizmi olurdu , Yunanmı yada Fransız , Rus bilmem Yahudi ama olmadı ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tek başına hem vatanı satan padişahlarla hemde düşmanlarla çatışarak Samsuna çıktı ve Cumhuriyetimizin temel taşını attı ve yaptığmız savaşlar sonunda verdiğmiz şehitlerin kanıyla bayrağmızı renklendirdik sancağmız Ay ve Yıldız oldu ve Atamız bu vatanı bize armağan etti ve sadece korumamızı istedi bizim değerlerimizi ama şu bi gerçek Çin'den hatırlayın biz savaşı bilen bi toplumuz ama en büyük zayıflığmız içimizde hemen birbirimize düşman oluyoruz ya soruyorum size TÜRK'ün TÜRK'den başka dostumu var koca dünya düşman bize !!! ama ne yaptılar Tv programları , İnternet , Moda , Eğtim gibi toplumu yönlendiren geliceğini çizen noktalardan bizi yıprattılar günümüze bakın çocuklar internet cafe bağımlısı ! Tv programları ahlakımızı 2 paralık yaptı son 2 ayda 8-15 yaş arası 10 dan fazla kıza tecavüz haberi izledim ! eğtim desen görünen köy klavuz istemez kısacası benliğmizi unuttuk !! kim olduğmuzu !!! bunun nedeni onlar böle istedi çünkü hazırlanıyolar ne kadar yozlaşırsak ne kadar bağlarımız koparsa o kadar güçsüz olcaz ve zamanı geldiğinde son 1 kere daha denicekler bu cennet vatanı almayı o zaman eminim gerçek TÜRK'ler kanlarının son damlasına kadar savaşırken beyni yıkanan kardeşlerimizde kaçıcak delik arıcak !! özenti olmayın benliğnizi unutmayın neye özenceksiniz ? zaten dünyada gelmiş geçmiş en şanlı toplumuz İslamiyeti koruma görevini HZ. Peygamber bize bıraktı !! hanginiz okudu tarihi !kaldıki biz bunu bile yapamıyoruz Alevi - Suuni kavgası ne ! bu siyasi bi tartışmaydı 4 halife döneminde dönemin cahil zihniyeti ve HZ.Peygamberin yokluğunda yaşanan boşluktan oluştu müslüman müslümana düşman olmaz kaldıki dinin siyaseti olmaz Kürt-Türk bu ne ? Kürt=PKK'mı ? asla ! o PKK ' nın yarısı TÜRK yarısı KÜRT yarısı Hıristiyan yarısı Yahudi ama arkasını siz biliyosunuz sonuç olarak biz TÜRKÜZ , TÜRK geldik , TÜRK gideriz benm sancağımı yere indiricek adam daha doğmadı ! Ama isteğim şu kendi içinizde savaşmayın sokakta gördüğnüz herkeze kötü gözle bakmayın bizim bizden başka ne dostumuz ne müttefiğmiz ne kardeşimiz var okullarda birbirinizi bıcaklıcanıza okuyun bilinçlenin sokakta dilenceğnize çalışın ! cafelerde chat yapıcağnıza açın interneti araştırma yapın boş hayaller peşinde koşmayın ! bu ülkenin çalışan insanlara ihtiyacı var özenti olupta kendinizi ciğeri 5 para etmez insanlara kanıtlamaya çalışmayın 17 yaşımdayım en kötü alışkanlığım spor ve tarih araştırmak kendimi ispatlamak için sigara içmedim boş kavgaya girmedim kimseye yan gözle bakmadım kardeşe kardeş , düşmana düşman oldum ben bu yaşta bu kadar bilinçliyim de ah sizler ... Artık bişiler yapalım 7 den 70'e herkesin çok sorumluluğu var aslında Türkiye bu olmamalı dünyaya hükmeden milletin hali bu olmamalı ! Ah bi tarihinizi kabullenseniz bi sirkelenseniz hep birlikte çalışsak emin olun tekrar eski gücümüzü toplarımz ne AB ne İMF'ye ihtiyacımız olur ! biz bize yeteriz düne kadar onlar yoktu Ata'mız İMF'den mi para aldı kurdu bu vatanı ? AB'mi Çanakkalede müttefiğmizdi Çaktınız mı şimdi mesajı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!
Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun? Konu yerliturkuaz tarafından (07.01.2009 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
OKURken 1 Satır AtLayaRak okuyun | RaZZcE | Serbest Kürsü | 11 | 19.01.2009 11:38 |
29 Ekim Coşkuya Kutlanıyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 7 | 29.10.2008 17:59 |
Türküm Diyorsun... | sivaslıgenç | Arşiv | 24 | 02.01.2008 08:13 |