Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.01.2009, 21:56   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 941 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Öfkeli Veli 2 Öğrenciyi Dövdü!

Sivas'ta, çocuğunun geç kaldığı için sınıfa alınmadığını öğrenince sinirlenen Fadime İ.'nin, gittiği okulun da kapısında nöbet tutan öğrenciler 14 yaşındaki Ş.C. ve 15 yaşındaki K.Y.'yi dövdüğü iddia edildi.

Kızılırmak İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören çocuğunun geç kalması nedeniyle derse alınmadığını öğrenen annesi Fadime İ., ökul yöneticileriyle görüşmek için okula gitti. Bu sırada okulun girişinde nöbet tutan öğrenciler Ş.C. ve K.Y., sinirli olduğu gözlenen Fadime İ.'yi sakinleştirmeye çalıştı. Ancak kızgın veli, iddiaya göre sinirlerine hakim olamayarak nöbet tutan kız öğrencileri tekme tokat dövdü. Vücutlarının çeşitli yerlerinde çizik ve yaralar oluşan öğrenciler, öğretmenleri tarafından Sivas Numune Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedavi altına alınan ve ilk müdahaleleri yapılan kız öğrenciler daha sonra ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Kız öğrencilerin kendilerini dövdüğünü iddia ettikleri Fadime İ. ise alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2009, 22:00   #2
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 830 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Öfkeli Veli 2 Öğrenciyi Dövdü!

Maşallah okulu basmaya gitmiş ilk önce çocuğu zamanında okula gönder ondan sonra haklı çıkmaya çalış hem suçlu hem güçlü şunun yaptığına bakın hele...

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2009, 22:07   #3
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Siz bu velinin öğrencisini düşünün!
Anasına bak,kızını al!
Öğretmeni,okulu resmen süs eşyası durumuna getirdiler.Elinize sağlık beyim!
Alt 15.01.2009, 08:39   #4
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2197 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

ne diyebilinirki başka valla Allah akıl fikir versin...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2009, 08:50   #5
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2221 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MAŞALLAH velilerimiz tam de(ve)li gerçekten.çocugunu okutmak için annenin verdiği mücadeleye bak gerçekten takdire şayan.lakin bunu yanlış göstermiş bu mücadeleyi gerçekten okutmak için verseydi o çocukları dövmezdi ve anlaşılıyorki bu kadın çocugunuda döverek yetiştiriyor,o kadın çocugunu döverek adam etmeye çalışanların tayfasından.(ben eğer o kadının dövdüğü çocuklardan birinin velisi yada abisi olsaydım bu kadını kim alırdı acaba elimden?)
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2009, 20:30   #6
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Okulu basmaya giden veliler, öğretmen döven öğrenciler... Eğitim sistemimiz iyi çalışıyor
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2009, 12:30   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4546 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

YUH OLSUN bu velimize iyiki iki tane çocuğa gücü yetmiş neyseki bu arada okulun öğrencileri derteymiş yoksa vay geldi çocukların başına bütün öğrencilleri kırıp gecirirdi her halde bu olayı şiddetle kınıyorum

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)