Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.01.2009, 20:07   #1
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2208 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Kabil kanı seçti,Habil aşkı

Televizyon ekranında bir doktor konuşuyordu

Bir trafik kazasında ölen ve organları babası tarafından bağışlanan bir Filistinli çocuğun kalbini,kalbi değişmesi gereken İsrailli bir çocuga nakletmişti

Doktorun dudaklarından şu kelimeler dökülüyordu:

“Bir elimde Filistinli çocuğun,diğer elimde İsrailli çocuğun kalbi duruyordu ve ikisi de birbirinin aynısıydı”

Kalpler aynıydı.Gözler,kirpikler,parma k uçları,göğüs kafesi ve insanı ayakta tutan kemikler hep aynıydı.Çünkü bütün bunları yaratan Sanatçı tekti.Aynı tabloyu farklı renklerde ama aynı biçimde resmediyordu

Peki neydi yaratılırken aynı olan insanı daha sonra farklı kılan?

Yine insandı yine insan

Her şey kanın ilk döküldüğü an başladı

Tabiatın içinden koparılıp alınan vahşi bir hayvanın,günün birinde kan kokusunu duyduğu anda tekrar vahşileşmesi gibi,yeryüzünde ilk cinayetin işlendiği anda insanlığın kaderine yayılan kan kokusunu duyuyor ve içindeki katili dinliyordu insan

Kabil kanı seçti,Habil aşkı

Adem ile Havva’nın ilk çocuklarıydı onlar

Henüz yaratılmış olan iki insandan yaratılmışlardıİkisinin de kalplerinin duvarı aynı dokudandı.Tıpkı bugün onlarca faklı renk,dil ve dinden milyarlarca insanın kalp duvarlarının aynı İlahi malzeme ile dokulu olması gibi

Kan ve aşk arasındaki tercih,dokusu aynı olan iki ayrı kaplten çıktı

O günden sonra iki yol açıldı insanoğlunun önünde

Birisinden kan aktı,diğerinden aşk

Aşkın içinde kanın,kanın içinde aşkın aktığını gördü insanoğlu ve ikisinin de aslında birbirinden doğduğunu anladı

İyiliğin kötülüğü,kötülüğün iyiliği içinden çıkarması gibi,korkunun cesareti,cesaretin korkuyu içinde taşıması gibi taşıdılar birbirlerini

İkisinin tadını da bilen İblis,harmanladı onları ve sundu her yeni doğan ruhun önüne

İsteyen istediğini seçti
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2009, 20:42   #2
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29

Tecrübe Puanı: 735 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Kabil kanı seçti,Habil aşkı

KANGALLIM DOSTUM EMEGİNE SAGLIK SENİ SEVİYORUM GARDAŞIM BENİ BİLENLER BİLİR BENİM SEVDİKLERİM BENİM GİTTİGİM YOLDA OLANLARDIR SENDE O YOLDASIN GARDASIM EYVALLAH....

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2009, 02:35   #3
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2208 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kabil kanı seçti,Habil aşkı

ferhat şirini,leyla mecnunu,aslı keremi sevdi!!!hepside öldü ama AŞK ÖLMEDİ!!!!
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)