![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() NEYLEYİM YAŞAMAK SEN OLMAYINCA
Yine dolunayda özlemle andım O tombul ellerin elimde sandım Hayalini öpüp kokunu sardım Neyleyim yaşamak sen olmayınca Yanağımda halen buse izin var Sensin yüreğimde sönmez aşkım yar Varlığından uzak sanki dünya dar Neyleyim yaşamak sen olmayınca Yanında olunca zaman akıyor Sevgin yüreğimde alev yakıyor Olmayan gözlerin bana bakıyor Neyleyim yaşamak sen olmayınca Gökyüzü karanlık güneş doğmuyor Senden uzaklarda sabah olmuyor Ruhum bedenimde huzur bulmuyor Neyleyim yaşamak sen olmayınca Söylensin efsane bizim şarkımız Anılsın bu yüce büyük aşkımız Neydi günahımız neydi yazgımız Neyleyim yaşamak sen olmayınca Her gece benimle hayalimdesin Uykuya dalınca düşlerimdesin Kulağımda sesin nefesimdesin Neyleyim yaşamak sen olmayınca Sevgini rüzgâra verip atamam Senden uzaklarda bir tat alamam Ahu gözlerine yoksun bakamam Neyleyim yaşamak sen olmayınca Kanıyor yüreğim özlerim seni Hasretin yaşatmaz öldürür beni Son kez tutar mıyım acep elini Neyleyim yaşamak sen olmayınca SABİHA SERİN Konu Sabiha Serin tarafından (25.01.2009 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 821
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sabiha Hanım çok güzel bir şair yazmış aşık olanlar sevdiğinize şiir okuyacaksanız alın size muhteşem bir şiir...
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 666
![]() |
![]() değerli sabiha ablacığım çok harika muhteşem bir şiir teşekkürler
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Dost Dediğin
Dost dediğin Dostun yüreğinden geçeni bilmeli Dost dediğin Dostunu karşılıksız sevmeli Dost dediğin Verecekse almadan vermeli Dost dediğin Yüreği kan ağlarken, dost için gülmeli Dost dediğin Kara toprak gibi sadık kalabilmeli Dost dediğin Sığınacak yerin yoksa kucağını açabilmeli Dost dediğin Güne sıcak bir güneş olup doğabilmeli Dost dediğin Geceye parlayan yıldız olabilmeli Dost dediğin Sırtını yasladığın asırlık bir çınar Dost dediğin Gerektiğinde bir kalkan olabilmeli Dost dediğin Kahpe kurşuna göğsünü siper yapabilmeli Dost dediğin Velhasıl dost olduğunu bilmeli Dost dediğin İki yüreği bir beden sayabilmeli Ben herkese dost demem Benim dostum Yüreğimin sesini uzaklardan duyabilmeli Dost o zaman dosttur Dost dediğin Bir batında doğan kardeş bile olabilmeli |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() güzel anlamlı şiir çok tşk ederim...
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 686
![]() |
![]() ablacigim yüregine saglik ,
muhtesem bir siir valla cok duygulandim ben yaa :( :( :( Kanıyor yüreğim özlerim seni Hasretin yaşatmaz öldürür beni Son kez tutar mıyım acep elini Neyleyim yaşamak sen olmayınca |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Baktığım o gözlerin ufuklar kadar derin
Hayaller kadar uzak, cilvesi mi kaderin? Akıttığım her damla seni sırtında taşır Uğradığım her delta değişir, başkalaşır Ey renkleri gözünde sürükleyen nazlı yâr Kahve kahve bir bak da gönlüm olsun bahtiyar Boynumda urgan mıdır, zehir midir saçların? Gönlümde esrar mıdır, sihir midir saçların? Leylâ edâsı ile son kez gülüver de git Yorgun düşen gözlerim yarınlara baş olsun Yanağından derdiğim bana gülü ver de git Ondan sonra bedenim toprak olsun, taş olsun Ben bir kızıl şafak da batırdım umutları Ben yıllardır kaybettim beklediğim mutları Sancılı yarınları beklerken yaş/lı ebe Yüreğim sürgünlerde kaldı yarı göçebe Hayallerin şavkından bahtıma düşen kahır Seni rüyâda görüp dokunmak bile zehir Ruhumun girdabında bir düello yaşanır Zıpkın yemiş bir balık edâsını kuşanır Mağrur bir cilve ile mâveraya açılan Zamansız yolculuğun gemisiz kaptanısın Nasıl bir zehir imiş yudum yudum içilen Göster ki cemâlini seni herkes tanısın Nasıl bir kahırdır ki hep gönüllü çekilir Nasıl bir kuvvettir ki önünde diz çökülür Anlayamadı beni sevdâlı tek bir yürek Uzaklaştı yanımdan korktu gitti ürkerek Titrek hayaller ile ben yine düşler kurdum Ona ben ne türküler, ne şarkılar okurdum Sonra kendime geldim geçti epey bir zaman Üstümden kalktı gitti omzumdaki asuman Hilâli kaşlarına bir yay gibi takınan Güneşi cemâline giyindiren ay güzel! Sekili bir tay gibi ceylan gibi bakınan Kırk katıra bağladın sen de beni vay güzel! İster beni deli say, ister mecnun say gülüm İster isen ölmeden bir mezara koy gülüm İlletli sevdâların hamalı olan benim Yüreği kırk yerinden yamalı olan benim Kuş tüyü hayallerin kanadında uç gülüm Seni çok sevmek de suç, sevmemek de suç gülüm Ben müptelâ aşkların yalçın bir dağındayım Ben yanık bir kavalın esrik dudağındayım Beni yalçın dağlara şu çöllere sor gülüm Beni sevdâ çayının deltasında bulursun Seni kaybetmek kadar kazanmak da zor gülüm Beni meczup bir aşkın ortasında bulursun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1058
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ne zaman seni düşünsem yaşamak güzel
Bir bahar bahçesi olur güz bahçeleri En karanlıklarda bile uzanır bir el Kendiliğinden açar sabaha perdeleri
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gezgin_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.02.2024 06:14
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
![]() ablacim paylasiminin icin tesekkurler gercekten guzeldi
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1058
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şu anda hiç bir şey mümkün değil.
Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben. Şu anda sadece yalnızlık ve kahır.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şuanda Ne Dinliyosunuz...? | PusatBjk58 | Forum oyunları | 17875 | 16.06.2014 20:28 |
sensizlik fakültesi | kronik | Aşk şiirleri | 263 | 25.05.2010 19:56 |
DÜNYANIN EN BÜYÜK MUCİZESİ | yağmur58 | Dini sohbet | 4 | 23.05.2010 15:15 |
KANGAL-Şekerpınar | Serd@r | Kangal | 38 | 13.01.2010 23:53 |
Ya Rabbi Ben Pişmanım | HaKaaN | Muhtelif konular | 5 | 24.12.2008 17:26 |