|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
29.01.2009, 11:30 | #1 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 707
|
ÖLMEDEN ÖNCEKİ SÖZLERR
Lan olum Rus ruleti öyle mi oynanır dur da göstereyim - Teker teker gelin layn - Sevgilim, abin bizi böyle görse ne yapardı? - Korkma, bu tünelden yıllardır tren geçmiyor - Abi çevremizde fazla polis yok, teslim olmayalım, kaçalım abi - Geeel, geeel, sağ yap gel - Abi çok seri bi araba bu yaaa - Demek piranha dedikleri şey bu Hiho, bak Hulusi abi bıyıkları ile oynuyom bi şey olmuyo - O irmikleri neden aldın Nurhan, helva mı yapıcan? Niye? - Burası Fener tribünü değil mi? - Bah bah bah hala uzunlarla geliyo - Müjdemi isterim Turhan abi bi kızın daha oldu - Ordular ileri Allah, allah, allah, allah - Kim bekler lan yeşilin yanmasını?! - Bekle Cemşit abi ben bi dalıp çıkıcam - Hala karlı gösteriyor mu hanım? - Elektrikçiye ne gerek var canım, ben hallederim - Gel abi burası boyu geçmiyo - Vakkas abi Senin için öyle böyle diyorlar, doğru mu? - Hihoha Bak gelen şey köpekbalığına ne kadar da benziyor - Rasim abi, kafesin kapısı kapalı değil mi? - Baba Ben hamileyim - Yapma Satılmış abi, şeytan doldurur - Bu külüstür essahtan 200 yapıyor mu? - Semra'cığım bak arabanın ibresi 200'ü gösteriyor - Ben öldükten sonra tablolarım çok para edecek Ayşegül - Boğaza gelip temiz hava almayı iyi akıl ettik Çocuğum oynama şu arabanın el freniyle - Doktora neyin gerek yok Beni üfürükçü Sabit hocaya götürün - Ohooo doktorun her dediğini yapsak açlıktan ölürüz birader Hadi yeyin yeyin afiyet olsun - Ulan, biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik be! İşimi bana mi öğretiyon, lavuk! Kes şu mavi teli! - Sayın seyirciler! Simdi en büyük numaraya geldik Aslanın ağzını açıp, başımı içine sokuyorum - Burası eskiden mayın tarlasıymış ama artık bi tane bile kalmadı - Havlayarak üzerimize geliyor, çünkü bu cinsler çok insan canlısıdır - Paraşütü en aşağıda ben açacağım - Komutanım, pimini çektikten sonra kaça kadar sayıcaktık? - Olum bu mantarlar zehirli değil, bak ben nasıl yiyorum - Amma keskin virajmış yav!! - Dikkat kaptanınız konuşuyor: Eşhedü en la ilahe illallah (Pilot Temel) - Önüne baksana lan! Ne çarpıyon omzuma? - Bu kadar korkma canım! Bu yılanların hepsinin zehirleri alınmış - Uçağın pervanesini görüyon mu? O kadar hızlı dönüyo ki sankim dönmüyomuş gibi - Kaplanlar da aynı kedi yavruları gibidir Bak böyle gıdışından sevicen bak iyi bak -Doğalgazın ülkemize hayırlı olmasını diliyor ve doğalgaz ile çalışan ilk ocağı huzurlarınızda yakıyorum;((( -Korkma hanım, bu saatte kapımızı kim çalacak Tanıdık biridir -Gerdeğe girmeden önce sana açıklamak istediğim bir şey var Sinan -Bak şimdi nasıl balıklama atlayacağım -Gönder, gönder ben tutarım -Ay! Ne cici; ısırır mı? -Yav bu prizde elektrik var mı! -Hayatımda hiç bu kadar güzel yemek yememiştim -Yalan söylüyorsam şuracıkta öleyim -Yav, şuna bak, ne kadar gerçekci bir oyun! -Lan eşşek şakası yapmayın bee! -Asıl sen ne diyon lan ine! -Kocan eve erken dönmez değil mi sevgilim! -Hocam ne olur son bir soru daha sorun! -Aaa! Nevzat bak Abim geliyor! -Hocam ne olur son bir soru daha sorun! -Allah Allah! Bu tuttuğum da ne! -Rasim Abi, kafesin kapısı kapalı değil mi! -Karıcığım, son günlerde biraz kilo aldın galiba? -Gel abi burası boyu geçmiyo -Bak şimdi nasıl sollayacağım ineyi! -Abi bu yeni aldığım modem için paratoner taktık, bir şey olmaz -Ben kırmızı yanmadan sarı ışıkta geçerim -Hel help, borgkkkkgggggz help (he heturist hatun bize el sallıyo) -Hanım, bir kibrit yak da bakalım bu ne kokusuymuş -Aya bak aya! Ana kamyon farı gibi! -Suyun derinliği önemli değil, asıl iş atlamasını bilmek -Oğlum, beş taş çaldım, ruhun bile duymadı -Evladım beni karşıdan karşıya geçirir misin! -Bakın çocuklar Bu deney seti, kapağı açılınca güvenlik önlemi olaraktan elektriği keser -Ey ruuuh Geldiyseeeeen -Ruhi abi, burası galiba Fener tribünü diil ya! -Ağam sonunda devlet baba köyümüza el attı Bak! Uçaklarla hediye atıyorlar -Bak oğlum! Hani akşamları Harlem'de dolaşılmazdı_ Mis gibi dolaşı -Ya karıcığım, koskoca TİTANİK BU hiç batar mı! -Sündün abi, senin için böyle diyorlar Doğru mu! -Çavuş bu fitilin uzunluğu ne kadardı!
|