|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Gereksiz Ve Kilitli Basliklar Gereksiz Basliklardan Uzak Duralim Lutfen |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 889
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bende bir nevi Baris Manco ile büyüyen cocuklardandim, her yil 1. Subat yaklastiginda bir hüzün cöker yüregime, o sevilmeyecek biri degildi, ailemizden bizden biriydi, ustalar ustasi, en güzel kalpli insanlardan biriydi. Ben onunla sevdim dis fircalamasini, ispanak yemesini ve daha bir sürü seyi. Biraktin gittin bizi uzun zaman önce, ama hic unutulmadin güzel insan, diliyor ve umut ediyorumki insallah mekanin cennet olmustur, huzurlusundur insallah ulastigin mekanda, uzakta olsanda dün gibi yanimizdasin, sarkilarin hic unutulmadi, hemen hemen her gün bir sarkini dinliyorum, ve en önemlisi her bayram senin "Bu gün bayram" eserinle bayram sabahlarina hazirlaniyorum, hic unutmadim ben seni, gözlerim dolu dolu yaziyorken burada bunlari dualarimin en güzelleri seninle, nur icinde yat baris amcam... Bugün Bayram dedik, daglar daglar dedik, gül pembe dedik, kol dügmeleri dedik, sari cizmeli mehmet aga dedik, Nazar eyle dedik, nane limon kabugu dedik, hal hal dedik, Lambaya püf de dedik, Kara sevda dedik, Iste hendek iste deve dedik, arkadasim essek dedik, Gesi baglari dedik, Ali yazar veli bozar dedik, anliyorsun degilmi mi dedik, Aynali kemer dedik, Bal böcegi dedik, benden öte benden ziyade dedik, can bedenden cikmayinca dedik, ama biz seni hep sevdik ve hic unutmayacagiz be baris amcam... Can bedenden cikmayinca kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin bende kalan resimleri mektupları istemişsin üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana unutma ki dünya fani veren allah alır canı ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca kurumuş bir çiçek buldum mektupların arasında bir tek onu saklıyorum onu da çok görme bana aşkların en büyüğünü yaşamıştık yıllarca bütün hüzünlü şarkılar hatırlatır seni bana
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (31.01.2009 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
PİYASALAR TEPKİLİ | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 14 | 11.12.2008 20:34 |
CUMHURİYET TARİHİ EKONOMİ KRONOLOJİSİ | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 3 | 19.06.2008 19:54 |
11 defa 28 Şubat | FatihCan | Arşiv | 13 | 28.02.2008 16:30 |
A Milli Takım'ın Şubat ayı karnesi | EyüphanAydın | Milli Takım | 0 | 06.02.2008 13:38 |