|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
16.02.2009, 01:08 | #1 |
Yiğido
dertli58 Şuan
Son Aktivite: 20.01.2012 00:16
Tecrübe Puanı: 599
|
AK PARTİ SİVAS MİTİNGİ
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partililere, ''Hiç endişe etmeyin evelallah biz dik dururuz, siz dik durdukça biz dik dururuz, hiç endişe etmeyin'' diye seslendi.Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, ''Selçuklu'nun başkentini, Osmanlı'nın zirve şehrini, Cumhuriyetin kuruluşuna şahitlik eden, kurucu iradeye ev sahipliği yapan Sivas''ı selamladığını söyledi.Partililere, ''Ahde vefanıza, şefkatinize, sevginize teşekkür ediyorum'' diyen Erdoğan, şunları kaydetti:
''Sizi asla ve asla hayal kırıklığına uğratmadık. Bundan sonra da Allah'ın izniyle uğratmayacağız. Yola çıkarken dedik ki 14 Ağustos 2001'de partimizi kurduğumuzda dedik ki 'Bu milletin başı öne eğilmeyecek. Bu millet kendisini yalnız, kendisini itilmiş, ötelenmiş, güçsüz ve umutsuz hissetmeyecek' dedik. Hamdolsun 6 yıldır yaptıklarımızla bu milletin başını dik tuttuk, itibarını yükseltik, Türkiye'nin saygınlığına halel getirmedik. Partimizi kurduğumuzda Türkiye'nin ne halde olduğunu Sivaslı kardeşlerim çok iyi bilir, hatırlar. Ekonomik bir kriz, esnafı çiftçiyi memuru, inim inim inletiyordu...''Başbakan Erdoğan, meydandakilerin ''Dik dur millet seninle'' şeklinde tempo tutmaları üzerine şöyle devam etti:''Hiç endişe etmeyin evelallah biz dik dururuz, biz dik dururuz bundan hiç endişeniz olmasın. Siz dik durdukça biz dik dururuz, hiç endişe etmeyin. Yamalı bohça gibi koalisyonlar ülke için çözüm üretmek bir yana, her gün yeni bir sorun üretiyordu. Türkiye'nin üzerinde adeta kara bulutlar dolaşıyordu. Türkiye hem içerde hem dışarda saygınlığını yitirmiş, yabancı liderler karşısında el pençe divan duran liderler yüzünden 'acaba biz bu muyuz?' diyen bir millet durumuna düşmüştük. 'Bu millet buna layık değil' dedik, 'Türkiye bu manzarayı hak etmiyor' dedik. AK Parti'yi kurduk 'yeter söz de karar da milletindir' dedik. İşte o günden bu güne söz de sizin, karar da sizin. Sivas gibi 81 vilayetimiz bizim bu çağrımıza yankı verdi, ne dedi 'evet' dedi. 28 Mart'ta kararlılığımız samimiyetimiz daha da anlaşıldı. Daha çok vatandaşım 'AK Parti' dedi. 22 Temmuz da politikalarımız milletimden takdir gördü. Yüzde 47 'AK Parti' dedi, inşallah 29 Mart'&ta inanıyorum ki bu defa çok daha fazla olacak. Türkiye bir kez daha gür bir sesle ne diyecek 'durmak yok yola devam, hizmete devam' diyecek.''
16.02.2009, 01:13 | #2 |
Yeni Yiğido
corchy Şuan
Son Aktivite: 16.04.2009 15:54
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: AK PARTİ SİVAS MİTİNGİ
ben ordaydım en ön saflarda
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|