|
SÝTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
22.02.2009, 12:21 | #1 |
Usta Yiðido
ebubekir çakmak Þuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 705
|
ÖÐRENCÝYLE DALAÞILMAZ:)
Üniversite yemekhanesine giren bir öðrenci tüm yerler dolu olduðundan gidip üniversite profesörünün oturduðu masaya oturmuþ; Profesör kaþlarýný çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!" Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum" Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmisYalnýz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis Yolda yururken iki torba buldugunu hayal et; birinde akil var,digerinde ise para var Hangi cuvali alirsin? Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim" Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim" Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "Okuz" yazmis Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin profesor, imzanizi atmissiNIZ notumu yazmayi unutmussunuz"- demis
22.02.2009, 12:48 | #2 |
Usta Yiðido
arikarinkuchi Þuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1090
|
Cevap: ÖÐRENCÝYLE DALAÞILMAZ:)
süperdi
|