|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Pazar günü, İstanbul Haliç Restaurant`ta, İSTDER ve SMG(Sivas Media Group) davetinde bir buluşma gerçekleşmiştir. Bu buluşmanın amacı,sivil toplum örgütleri ve işadamları arasında fikir alışverişinde bulunmaktı. Bu amaç doğrultusunda,saat 17.00 de, SMG Yönetim Kurulu Başkanı ve ASİB Onursal Başkanı İşadamımız Sayın Mehmet ÇAPRAZ, ASİB Başkanı ve sitemiz kurucusu Rüştü ELMAS, , ASİB yönetim kurulu üyesi ve işadamı Fatih BAYRAK, yine Almaya'daki İşadamı hemşerimiz Cavit KAVAKLIOĞLU, İstanbul Haliç Restorant sahibi Halil UYAN bey, Sivas Platformu Genel Sekreteri Sayın İsmail KARABİBER, SİDEF(Sivas Dernekler Federasyonu) Başkanı ve İşadamı Zeki BULUT bey, SİDEF Genel Sekreteri Günal Yalçın , Sivaslı İş adamlarımızdan, Sivas İli-Koyulhisar İlçesi- Çukuroba Köyü Dernek Başkanı Sayın Muammer DEMİRCİ, Zara Haber Halkla İlişkiler Müdürü Osman SÖNMEZ, Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği Başkanı Av. Fatih KÖSE, SMG Genel Koordinatörü ve İSTDER Başkan Yardımcısı Ertuğrul ÖZDEMİR, İSTDER Başkan Yardımcısı Osman GÜNAY, İSTDER Yönetim Kurulu Üyesi Hakan ÖZPINAR muhtelif ilçe ve köy dernekleri ve diğer misafirlerin katılımı, gerçekleşmiş bulundu. Toplantı dahilinde genelde bir sonuca varmak yerine var olan sorunlar hakkında bilgi alışverişi yanında, bulunan örgütlerin yapısal kurumları ve icraatleri hakkında bilgi verildi.bilgilendirilmenin ardından, toplantıya katılan her dernek ve kuruluş söz alarak olumsuzluklar hakkında fikir beyan ettikten sonra, en kısa sürede bu konular dahilinde tekrardan bilgi alışverişinde bulunmak ve somut veriler elde etmek üzere toplanılması kararı alınarak vedalaşıldı. Toplantıya katılanlar tarafından çok faydalı bir toplantı olduğu,bazı konularda dahada bilgi sahibi olunduğuna dair söylemler oldu. Ayrıca, toplantı dahilinde mekan sahibi Halil UYAN beyin titizlikle gösterdiği evsahipliğinde, kusursuz yemek servisi ve yunus gösterileri ise gecenin unutulmaz anılarıydı. . Halil UYAN beye ayrıca teşekkür ederiz. Sivaslılar.net Özel Haber [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sİvas Medya Grup ve İSTDER'i bu kadar değerli İş adamı ve Çeşitli Dernek başkanlarını bir araya getirdikleri için kutlarım. Çok faydalı bir toplantı oldugu belli.
Sivas'ın ve Sivaspor'un yeni gülen yüzü haline gelen İSTDER ve Sivas Medya Grup'u calışmalarında başarılar dilerim. Halil UYAN Beyede ev sahipliği için teşekkurlerimi sunuyorum.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rallim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.04.2012 13:19
Tecrübe Puanı: 836
![]() ![]() |
![]() Zaralı hemşehrimiz Halil Uyan beyin, sahibi olduğu Türkiyenin tek Yunus balıklı lokantasında yapılan bu toplantı için tüm katılımcıları tebrik ediyorum.
İSTDER ve Sivas Medya Grubun (SMG) organizasyonuyla, ASİB Başkanı Sayın Rüştü Elmas beyin nezdinde yapılan toplantının Sivas'ımız ve Sivassporumuz için hayırlı olması dileklerimle, istişare toplantılarının aralıklı da olsa yapılmasını diliyorum. Hayırlara vesile olur inşaallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1059
![]() ![]() ![]() |
![]() hayırlı olsun , umarım güzel sonuçlar çıkacaktır bu birlikteliklerden, çala çala bir havaya döndüreceğiz galiba sivası, sivassporu
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayırlara vesile olur inşaallah...
![]() |
#6 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu toplantıyı tertipleyen arkadaşlara teşekkürler. Böylesi toplantılar Sivas için neler yapabiliriz? düşüncesinde olanların ufkunu genişletecektir ve inşallah sonunda Sivas için güzel şeyler ortaya çıkacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2222
![]() |
![]() güzel birlik beraberlik kareleri oluşturulmuş dilerim her daim böyle devam eder!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() izmirliyigido Şuan
![]() Son Aktivite: 18.12.2014 07:59
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
![]() Sivas'lıların her platformda bir araya gelmesi, birbiriyle yakınlaşması ve dışarıya karşı güçlü bir duruş göstermesi açısından güzel paylaşımlar bunlar. Yurdun her yerinde bu ve buna benzer olaylar yaşanmakta ve yaşatılmakta. İnşallah daim olur ve başarılı olunur.
Katılan tüm hemşehrilerime ve kardeşlerime teşekkür ederiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İSTDER ve ASİB olarak düzenlediğimiz tanışma yemeğimize gelerek bizleri onurlandıran hemşerilerimize teşekkür ederim. Tanışma yemeği olmasına rağmen geç saatlere kadar sohbetimiz devam etti. Sivas, Sivasspor ve Sivaslılar üzerine yoğunlaştık. Büyüklerimizden önemli bilgiler edindik. Bu bilgiler ilede daha iyi çalışmalar, organizeler yapılması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.
Bizleri restaurantında ağırlayan Halil abimizede ayrıca teşekkür ederim.
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yiğido
![]() ![]() Efe Cemil Şeker Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2009 12:25
Tecrübe Puanı: 655
![]() |
![]() Hemşehrilerimizi bir ve beraber görmek bizleri mutlu ediyor. Bu toplantının hayırlı sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Sivil Toplum Örgütleri, İşadamlarımız, Medya kuruluşlarımızın ortak hareket edebileceklerinde büyük bir güç oluşturacaklarını düşünüyorum. Toplantıyı tertip edenleri kutluyorumç
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|