|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği Ulusal/Uluslararası Fon Kaynakları ve AB Programları Semineri düzenleyecek. Seminer sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Avrupa birliği ve projecilik çalışmalarında yaptığı faaliyetleri ve projelerle dikkatleri çeken derneğimiz geçen yıl başlattığı AB Proje ve Programları eğitimini bu sene diğer uluslar arası fon kaynaklarını da içine alacak şekilde genişleterek devam ediyor. Derneğimiz tarafından 15 Mart 2009 Pazar günü Mecidiyeköy / İstanbul’da Ulusal ve Uluslar arası Fon Kaynakları ve AB Eğitim ve Programları Semineri düzenlenecektir. Seminer Ulusal ve Uluslar arası Fon kaynakları AB Eğitim ve Gençlik Programları İle AB gençlik TÜBİTAK 7. Çerçeve ve tarım Bakanlığı Kırsal Kalkınma Projelerinde Deneyim sahibi gençlerin Proje deneyim paylaşımları başlıklarında üç seans halinde olacak ve program bitiminde katılım sertifikası verilecektir. " Bu Konularda bilgi sahibi olmayan ancak kendini geliştirmek isteyen arkadaşların katılımı bizleri sevindirecektir. Unutmayın sizde bir proje yazabilir, yönetebilir veya uluslararası bir projede rahatlıkla katılımcı olabilirsiniz. Bunların zor şeyler olmadığını seminere katılarak veya yaptığımız çalışmaları inceleyerek görebilirsiniz. " Başvuru Formu ve Seminer Bilgileri [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği Av. Fatih Köse Başkan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() candy_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.02.2010 14:47
Tecrübe Puanı: 674
![]() |
![]() sadece bir gün mü olacak acaba ?
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2216
![]() |
![]() evet sadece birgün müş detaylı bilgi ve seminer saatleri aşagıdaki link te yukardada verilmiş zaten
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Yiğido
![]() müjdat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.06.2009 15:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Arkadaşlar bu sertifika dedikleri sey ne işe yarıyor peki bileniniz varmı ?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() atlantis Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2009 11:03
Tecrübe Puanı: 603
![]() |
![]() sivaslılar net..bukonudaki çalışmalarınızdan dolayı kutlarım.inşallah daha büyük başarılara imza atarsınız.
eğitim benim için çok önemlidir. herzaman ailede başlar,okulda devam eder,tabiki bu imkasnları alan gençlerimiz dahada başarılı olurlar. buda bir ülkenin gelişiminde en gerekli basamaktır. uygarlıklar kalıcı olabilmeleri için,ilimde,bilimde,teknolojid e herzaman üst safhada eğitim alan toplumlardır. sevgiyle kalın başarılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4541
![]() |
![]() Güzel bir proje katılan herkesi tebrik ederim
![]() |
#7 |
Yiğido
![]() ![]() Efe Cemil Şeker Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2009 12:25
Tecrübe Puanı: 649
![]() |
![]() AB Fonlarında Türkiye için hazır bekleyen para var ama proje ortaya konamadığından yararlanılanamıyor. Sivas Eğitim ve Gençlik Derneğini kutluyorum, çok faydalı bir seminer olacaktır. Özellikle genç arkadaşlarımın katılmasını öneriyorum.
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Katılma imkanı olan tüm arkadaşlar umarım katılırlar cok faydalı gececeğine inanıyorum. Böyle bir organizasyonu düzenleyenleri kutlarım.
![]() |
#9 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ab fonları Türk gençleri için önemli bir kaynak, sosyak projeler üreterek bu fonlardan yararlanabilirsiniz. Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği Ab fonları konusunda çeşitli projeler yapmış ve bu konuda tecrübeli bir kadroya sahiptir. Fırsatı olanların bu semineri kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Sınırlı sayıda katılımcı alınacağından elini çabuk tutun.
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() efe1058 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 14:02
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
![]() Özellikle üniversiteli arkadaşlar bu seminere katılalım, kendi alanımızda planlayıpta maddi konular yüzünden gerçekleştiremediğimiz projeleri grup oluşturarak fonlardan yararlanıp yapabiliriz.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|