|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
![]() Kocanın Has'ı Sarhoşken Belli Olur...
Aksamdan kalma adam, büyük bir baş agrısı ile sabah uyanmış. Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor. Yatağın ayak ucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş.. Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş; 'Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta, ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim. Seni seviyorum'. Kalkıp, giyinmis ve kahvaltı için mutfağa gitmiş. Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor. Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor. Oturmuş, kahvaltısına baslamış ve ogluna sormus; - Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? - Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde. Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı. Adam, şaşırmış vaziyette: - Anlayamadım.O zaman niye her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış? - Onu mu soruyorsun. - Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıstığında, 'Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım' dedin.
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2014 09:55
Tecrübe Puanı: 933
![]() ![]() ![]() |
![]() çok güzel ya
![]()
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gezgin_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.02.2024 06:14
Tecrübe Puanı: 671
![]() |
![]() gercekten cok guzeldı tesekkurler
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Marifetname | MeLody58 | Serbest Kürsü | 34 | 26.12.2008 12:27 |
GÜRÜN İLÇESİ’NDE OYNANAN ÇOCUK OYUNLARI | gul-i_ahmer | Gürün | 5 | 21.11.2008 21:57 |
GÜRÜN- TARİHİ KÖKENLİ YÖRESEL GELENEKLER: | gul-i_ahmer | Gürün | 1 | 17.09.2008 08:25 |
Müziğin Dindeki yeri ve Hadis-i Şerifler | bayatlı kenan58 | Dini sohbet | 2 | 31.05.2008 14:20 |
Boşanmak ve nikahı bozan şeyler | bayatlı kenan58 | Muhtelif konular | 3 | 13.05.2008 13:18 |