Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.03.2009, 16:20   #1
Alperen.
Yiğido

Alperen. - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alperen. Şuan Alperen. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2009 18:16

Tecrübe Puanı: 609 Alperen. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Unglücklich Sonsuzluğun Sahibine Son Yolculuk....

Yiğittin, Merttin, Çileliydin, Çilekeştin, Adam gibi Adamdın, Liderdin, Bizi ve Sevenlerini Öksüz bıraktın, Üşüyorum diyordun, Bizi dondurdun, Hakka ulaştın.Şimdi Son Görevi Yapmak Üzere 31 Mart Salı Günü Ankaradayız....

Merhum Başkanımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu için 31 Mart Salı günü TBMM'de tören düzenlenecek.

Törenin ardından Kocatepe Camisi'nde cenaze namazı kılınacak. Merhum'un cenazesi daha sonra BBP Genel Merkezi'ne getirilecek ve daha sonra Ankara'da toprağa verilecek...

''Şimdi bakın yoldan geldik, yola gideceğiz. Hiç birimizin garantisi yok. Şurada ayakta duranın da, oturanın da garantisi yok. Yani, ruh bir saniyeliktir. Küf dedi mi gitti. Bunun da nerede geleceği, nasıl geleceği, ne şekilde yakalayacağı belli değil. Bir saniyenize bile hakim değilsiniz. Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz. Allah’ın izniyle hayatım boyunca hep böyle gittim. Allah’ın izniyle, olsak da milletle olacağız. Olmasak da, milletle olmayacağız. Yarın ahirette Allah, bize ‘Niye iktidar olmadın’ diye sormayacak. Sorsa da ‘Vermediniz’ diyeceğiz.”

''Her şeyin bir bedeli vardır ama Muhsin Yazıcıoğlu'nun bedeli yoktur. Bizim önümüzden öyle şeyler geldi, geçti ki. Ben bugün Allah'a şükür, şerefimizle, haysiyetimizle her yerde gezebiliyoruz..."

SENİ UNUTMAYACAĞIZ KOCA REİS....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)