|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() Alperen. Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2009 18:16
Tecrübe Puanı: 609
![]() |
![]() ![]() Yiğittin, Merttin, Çileliydin, Çilekeştin, Adam gibi Adamdın, Liderdin, Bizi ve Sevenlerini Öksüz bıraktın, Üşüyorum diyordun, Bizi dondurdun, Hakka ulaştın.Şimdi Son Görevi Yapmak Üzere 31 Mart Salı Günü Ankaradayız.... Merhum Başkanımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu için 31 Mart Salı günü TBMM'de tören düzenlenecek. Törenin ardından Kocatepe Camisi'nde cenaze namazı kılınacak. Merhum'un cenazesi daha sonra BBP Genel Merkezi'ne getirilecek ve daha sonra Ankara'da toprağa verilecek... ''Şimdi bakın yoldan geldik, yola gideceğiz. Hiç birimizin garantisi yok. Şurada ayakta duranın da, oturanın da garantisi yok. Yani, ruh bir saniyeliktir. Küf dedi mi gitti. Bunun da nerede geleceği, nasıl geleceği, ne şekilde yakalayacağı belli değil. Bir saniyenize bile hakim değilsiniz. Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz. Allah’ın izniyle hayatım boyunca hep böyle gittim. Allah’ın izniyle, olsak da milletle olacağız. Olmasak da, milletle olmayacağız. Yarın ahirette Allah, bize ‘Niye iktidar olmadın’ diye sormayacak. Sorsa da ‘Vermediniz’ diyeceğiz.” ''Her şeyin bir bedeli vardır ama Muhsin Yazıcıoğlu'nun bedeli yoktur. Bizim önümüzden öyle şeyler geldi, geçti ki. Ben bugün Allah'a şükür, şerefimizle, haysiyetimizle her yerde gezebiliyoruz..." SENİ UNUTMAYACAĞIZ KOCA REİS.... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Son nefesinde para saymak! | HaZaN | Menkıbeler & Dini Hikayeler | 8 | 16.11.2009 01:52 |
Ölmeden Önce Son İsteğin Ne? | selocan58 | Anketler | 10 | 10.07.2009 01:57 |
Köylüler Helikopteri Gördü !!! Son Durum... | Kaptan-58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 3 | 27.03.2009 11:59 |
Kuran-ı Kerimdeki Son On Sure | seva | Kuran-ı Kerim | 0 | 08.01.2009 12:13 |
UEFA'da son tango | veysel | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 0 | 17.12.2008 19:48 |