|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
01.04.2009, 21:50 | #1 |
Yeni Yiğido
uhud Şuan
Son Aktivite: 02.12.2009 09:02
Üyelik Tarihi: 04.05.2008
Yaş: 42
Mesajlar: 9
Tecrübe Puanı: 0
|
Havuç Tatlısı Tarifi
Havuç Tatlısı Tarifi
Malzemeler 3 su bardağı toz şeker 10 yemek kaşığı mısır nişastası 1 paket vanilya Yarım yemek kaşığı limon suyu 4 su bardağı su 1 portakal kabuğu rendesi Yaklaşık 1 kg. havuç Hazırlanışı Havuç, (1 kg.) 4 su bardağı su ile haşlanır. Pişince püre yapılır. (robotta olabilir) Nişasta, şeker, limon suyu, portakal kabuğu rendesi, vanilya ve havucu pişirirken kullandığımız artan su eklenir. Karıştırılarak muhalle gibi pişirilir. Islak tepsiye kalınlığı 3 cm. olacak kadar dökülür. Soğuyunca istendiği şekilde dilimlenir. Üzerine hindistan cevizi serpilerek servis yapılır.
__________________
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
02.04.2009, 10:06 | #2 |
Alt Forum Yöneticisi
kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1361
|
Cevap: Havuç Tatlısı Tarifi
havucu keklerde ve büsküvi içinde kullandım ama bu çok farklı denemek lazım ellerinze sağlık
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
02.04.2009, 10:36 | #3 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Üyelik Tarihi: 29.08.2006
Yaş: 70
Mesajlar: 38.469
Tecrübe Puanı: 4524
|
Cevap: Havuç Tatlısı Tarifi
Çok nefis bir tatlı olmalı hiç tatmadım ama bir gün inşallah tadına bakarız
__________________
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ] | EyüphanAydın | Anketler | 227 | 05.02.2010 23:32 |
Vişneli Ekmek Tatlısı | Kardelencicegi | Tatlılar | 2 | 21.03.2009 10:53 |
Yogurtlu Havuc | tatli-dilli | Sebze Yemekleri & Zeytinyağlılar | 15 | 28.12.2008 21:38 |
Cevizli Revani Tarifi | banu58 | Tatlılar | 1 | 02.06.2008 12:07 |