|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2191
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İl ve İlçedeki engellilerin bu eksikliklerine son vermelerini istiyorum ben inanıyorumki ilçede binlerce engelli insanlarımızın bu eksiklikleri yüzünden mahrum kaldıklarını ve bu yüzden sosyal hayata katılmadıkları kesindir...
Eksiklikler mimari yapılar her durakta ve heryerde Rampa yok Tekerlekli sandalye dağıtırken, "bu insanlar nasıl dışarı çıkacaklar" diye düşünülmeli. Çünkü alt yapı eksiklikleri oldukça fazla ilçede. Her yerde merdiven çıkışı olduğu için çıkamıyoruz büyük apartmanlar için rampanın ve asansörün olması zorunlu olması gerek belediye otobüslerin hepside olmasa engellilere uygunda olması gerektiğini düşünüyorum ve wc sorunumuz dişarı çıktığımız zaman bana ve benim gibilere uygun wc yok parklarda düğün salonlarında vs vs bu gibi yerlerde engellilere uygun olması tek dileğim Engellere dair hayatlarını kolaylaştıracak ve sosyal hizmet adı altında gelişmeler bekliyoruz. Toplumla engellileri kaynaştırma ve engellilere haklarını bildirme konusunda toplantılar yapılabilir, Konulan kanunların hayata geçirilbesinde çaba gösterilebilir. Ve engellilerin eğitimine önemle çaba safetmeliler diye düşünüyorum.
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
![]() Son Aktivite: 03.07.2009 14:15
Tecrübe Puanı: 779
![]() ![]() ![]() |
![]() Çok güzel bir konuya değinmişin umarım.. Site yönetimide buna ön ayak olur.. ve bu yara iyileştirilir.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2191
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İllerde olduğu gibi ilçelerde çalışmalarının olduğuna inanmıyorum ve bu yüzden böyle bi konu açmaya gerek duydum Site yönetimide buna ön ayak olacağına inanıyorum...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
HAYIRLI CUMALAR... | sibelYILMAZ | Dini sohbet | 1230 | 08.02.2013 02:13 |
Xp"de Hız Ve performans İçin Pratik BiLgiLeR | 58_SEMİH_58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 13 | 01.06.2009 13:04 |
SARKISLA-Mengensofular | SivasLady | Şarkışla | 1 | 19.09.2008 13:21 |
ALLAH | faruk.nur | Allah Azze ve Celle | 10 | 28.01.2008 12:54 |