|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
14.04.2009, 01:16 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 922
|
Sivas'ta Voleybol Turnuvası Başladı
Türkiye Gençler Voleybol Birinciliği Turnuvası görkemli bir açılış töreniyle Sivas'ta start aldı. Cumhuriyet Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda yapılan açılış törenine Vali Veysel Dalmaz, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İlyas Dökmetaş ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde Cumhuriyet Üniversitesi Zirve Gençlik Kulübü Kolbastı Grubu şovlarıyla izleyenleri büyüledi. Açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner yaptı. Taner, eğitim ve sosyal gelişim açısından önemli katkı sağlayacak bu tür organizasyonla katılan herkese teşekkür ederek, "Sizlere destek veren, bu müsabakalara hazırlayan herkese teşekkür ederim. Müsabakaların şimdiden verimlilik içinde, centilmence geçmesini temenni ediyorum" dedi. Ardından konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise böyle turnuvaların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Ürgüp, "Bu tür müsabakaların memleketimizde yapılmış olması memleketimiz açısından bir şans olarak buluyorum. Üniversiteli gençlerimizle sporcu gençlerimizin bir araya gelmiş olmaları bizi son derece mutlu etti" ifadelerini kullandı. Sivas Valisi Veysel Dalmaz ise Türkiye çapında bir turnuvanın finalinin Sivas'ta gerçekleştirilmiş olması dolayısıyla düşüncelerini şu şeklide ifade etti. "Bir çok organizasyonu Sivas'a almak istiyoruz, Sivas'a çok büyük katkılarının olduğunu biliyoruz. Her organizasyonda katılımcıların aileleriyle, yakınlarıyla gelecek olmasını düşünüyor olursanız otellerimizde boş yer kalmıyor, özellikle ben çarşıda geçerken böyle uzun boylu gençleri, delikanlıları beraber görünce çok gururlandım ve Sivas'a bunun çok büyük katkılarının olduğunu ben bizzat gördüm. Dolayısıyla bu tür organizasyonların desteklenmesini ve sponsorlarında maddi yardım yapması gerektiğini düşünüyorum. Bu tür organizasyonlarla Sivas'ın sosyal yönü artar diye düşünüyorum ve bu anlamda Türkiye Şampiyonluğu organizasyonlarının Sivas'a alınmasını da ben bir görev olarak biliyorum. Ankara'nın sportif anlamda çok sayıda ev sahipliği yapması gerekmiyor, ama Sivas'ın yapması lazım. Kente hareketlilik aynı zamanda bereket getiriyor "dedi. |
14.04.2009, 02:45 | #2 |
Usta Yiğido
besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1005
|
Cevap: Sivas'ta Voleybol Turnuvası Başladı
İlimizde böylesine önemli turnuvaların olması sevindirici ancak böylesine salon sporlarıda gösteriyorki acilen kapalı modern bir spor salonuna ihtiyacımız var.
14.04.2009, 17:18 | #3 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2177
|
böylesine önemli turnuvaların olması sevindirici
14.04.2009, 17:21 | #4 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2202
|
eskiden güzel maçlar olurdu yani 10 yıl önce....eminim şimdi dahada güzel oluyordur.hadi hayırlı voleybollar
|
15.04.2009, 15:54 | #5 |
Usta Yiğido
Rallim58 Şuan
Son Aktivite: 26.04.2012 14:19
Tecrübe Puanı: 816
|
Organizasyonun mükemmelliği tartışılmaz, ancak tartışacağım tek konu açılışın Kolbastı yerine, Sivas'ımızın davullu zurnalı halayı (Sivas halayı) olsa idi daha güzel olurdu.
|
15.04.2009, 16:03 | #6 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Sadece futbol değil farklı spor etkinliklerinin de olması ilimiz adına güzel bir gelişme. Hayırlı olsun.
|