|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
14.04.2009, 01:22 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 923
|
Emniyetten Yeşile Destek
Emniyet Müdürlüğü΄nce Türk polis teşkilatının kuruluşunun 164. yıldönümü dolayısıyla Sivas Havaalanı yolu üzerinde oluşturulan 10 Nisan Polis Hatıra Ormanı΄na fidan dikildi. Fidan dikim programına katılan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, eşi Sıdıka Dalmaz, Sivas Emniyet Müdürü Yahya Bal, eşi Pınar Bal, Çevre ve Orman Sivas İl Müdürü Hamdi Dilmen, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kayhan, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, emniyet personeli ve aileleri, çam fidanlarını kıraç alanlarda toprakla buluşturdular. Dikilen fidanlara, itfaiye aracıyla can suyu verildi. Fidan dikerek doğanın yeşillenmesine katkı sağlayan polisler, aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirdiler. Sivas Emniyet Müdürü Yahya Bal, bölge trafik şube müdürlüğü ile özel harekat şube müdürlüğünün arkasında emniyet teşkilatına ait olan ormanlık alana, ΄΄10 Nisan Polis Hatıra Ormanı΄΄ oluşturduklarını söyledi. Bu alana bugün personel ve ailelerinin katılımıyla fidan diktiklerini ifade eden Bal, ΄΄Güzel bir etkinlik oluyor, mensuplarımızın çocuklarıyla, eşleriyle birlikte katıldığı güzel bir gün yaşıyoruz΄΄ dedi. Bugün alana 250 adet fidan dikildiğini belirten Bal, dikilen fidan sayısının önemli olmadığını, önemli olanın dikilen fidanları yaşatmak olduğunu dile getirdi. Ormanlık alana bakıldığı zaman, son yıllarda diktikleri fidanları yaşattıklarının farkedileceğini anlatan Bal, bu dikilen fidanları da bakımlarını düzgün bir biçimde yaparak, belirli aralıklarla sulayarak yaşatacaklarını belirterek, ΄΄Sivas΄ın yeşillendirilmesine bir nebze katkımız olduysa kendimizi mutlu sayarız΄΄ dedi. Bal, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 164. yıldönümü etkinliklerini sürekli izledikleri, bu etkinlikleri vatandaşlara iyi bir biçinde yansıttıkları için de basın mensuplarına teşekkür etti. |
14.04.2009, 01:59 | #2 |
Usta Yiğido
besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1007
|
Cevap: Emniyetten Yeşile Destek
Bu hatıra ormanlarını bir türlü anlamıyorum 2 - 3 tane çalı parcası üzerine hatıra ormanı tabelasını yerleştiriyorlar. Dikilen Fidanlar doğru dürüst dikilmediği için bir coğu kuruyor yada rüzgardan korunması için bir caba harcanmıyor bir sürü fidan heba oluyor. Yapıyorsunuz tamm ellerinize sağlık ama diktikden sonrada bir bakın...
14.04.2009, 17:10 | #3 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2178
|
Türk polis teşkilatının ve Sivas emniyetleri kutluyorum bu duyarlılığından dolayı...
14.04.2009, 17:11 | #4 |
Usta Yiğido
arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1091
|
bizde okulda epey yaptık
bir hafta derslerden kaçtık doğa için uğraşıyoruz her tarafım çamur olmuştu ağaçlar tutmazda olsun biz elimizden geleni yaptık
15.04.2009, 10:43 | #5 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4528
|
Emniyet Müdürlüğü΄nce Türk polis teşkilatının kuruluşunun 164. yıldönümünü kutlarım Sivas Havaalanı yolu üzerinde oluşturulan 10 Nisan Polis Hatıra Ormanı΄na dikilen fidanlar inşallah ilerde gelecek kuşaklara yeşil alanlar olur.
15.04.2009, 18:45 | #6 | |
Usta Yiğido
abdussvs Şuan
Son Aktivite: 16.04.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 675
|
Alıntı:
İyi diyosun ama kardeşim bu ormanlara sadece fidan diken insanlar yada kurumların mı sahip çıkması lazım. Ben Sivasta çok gördüm hatıra ormanı olarak oluşturulan yerlerden yeni dikilmiş ağaçları bahçesine dikmek için sökenleri... Bu tür çalışmalarda bulunan bütün kurum ve insanlara teşekkürler. Dikilen her on fidandan iki-üç tanesi dahi tutsa yeter, damlaya damlaya oluşan göl misali...
|
|