|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
29.04.2009, 11:18 | #1 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Ne Mutlu Türküm Diyene...
Ermeni değilim! Hocalı'da hamile kadınlara tecavüz etmedi, karnını yarmadı dedelerim, Amerikan değilim!Irak'ta sivilleri kurşuna dizmedim, pazarları bombalayan ben değilim, İngiliz değilim!Masum insanları kesmedim, Rus değilim! Çeçenleri kılıçtan geçirmedim, İtalyan değilim!Fırsattan istifade kan dökmeden toprak talep edeyim, Arap değilim! Beraber girdiğim savaşta yanımdakini sırtından vurayım, Ben; ataları hiçbir katliam yapmadan 4 kıta yedi denize hakim olmuş, haçlı seferleri yapan Hıristiyanlara temizlik adabını öğretmiş, topraklarında güneş batmamış, gemileri karadan götürmüş, bir bizanslının zulümden kurtulmak için Fatih'e İstanbul surlarını yıkabilecek toplar döktüğü, kırk kişi ile çin sarayını basan, şimdilerde sanat eseri denen ancak Türk korkusunun birebir delili olan Çin Seddini korkak çinlilere inşa ettiren akıncıların torunuyum! Ben ; Bir TÜRK’ÜM !... Ben ; Orta Asyadan Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa İçlerine Yürüyen TÜRKüm ! Ben ; Dağlarda Gemi Gezdiren, Taşlara Destanlar Kazdıran, Tarihi Baştan Yazdıran TÜRKüm ! Ben ; Adalete, Mertliğe Örnekler Veren, Ölüm Kalım Savaşına Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRKüm ! Ben ; Sancaklara, Tuğlara Baş Eğdiren, Beylere, Paşalara Hilat Giydiren, Kılıcını Üç Kıtada Gezdiren TÜRKüm ! Ben; Atillayı, Yavuzu, Fatihi Var Eden, Kralları, İmparatorları Kendisine Yar Eden, Düşmanına Dünyasını Dar Eden TÜRKüm ! Ben; Şahları, Sultanları Kul Edinen, Altınları, Elmasları Pul Edinen, Kaftanları Çul Edinen TÜRKüm ! Ben; Zafer Rüyasını Görenlere Saç Yolduran, Hezimete uğratıp, Ümitleri Solduran , Müzelerde Baş Köşeleri Dolduran TÜRKüm ! Ben; Damarlarında Asil Kanın Aktığı Irkım, Benden Bahseder Destanım, Ağıtım, Ben TÜRKüm,
29.04.2009, 13:54 | #2 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Cevap: Ne Mutlu Türküm Diyene...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Böyle olmayacak. Anlaşıldı bu Türkiye'nin gizemli karanlığı bize uymayacak. Madem ki Türklük bir sevda medem ki ölümsüz bir aşk. O zaman herşey yeniden başlayacak. Hiç kimse bu aşka berdel yakıştırması yapıp kin kusup kurşun da sıkamayacak. Bizim sağ yanağımızda ay gözlerimizde yıldız var. Gecenin herhangi bir saatinde ciğerlerimizi sökerek kan uykudan Uyandıran sigaramızın filitresinde bile Edirne'den Kars'a Türkiye sevdası var. Madem ki bu ülke bir sevda. Medem ki bağımsızlık ölümsüz bir aşk. O zaman Türkiye ismi takılmalı dudaklarımıza. O zaman benim ülkem sıcak bir ağustos akşamı olmalı. Alınlardaki teri çaput mendil yerine başı Ağrı'dan Ilğaz dağlarından gelen yeller serinletmeli. Türkiye aşk olmalı. Karakış olmalı benim ülkem. Soğuğu kırbaç gibi vurmalı yüzüme Bir metre kar olmalı Sarıkamışta Sivas'ta. Sağnak sağnak yağmur olmalı Rize'de Kahramanmaraş'ta Benim sol gözüm Karadeniz'e bakarken sağ gözümüz Akdeniz'de ağlamalı Trabzon'da horan olmalıyım günün ilk ışıklarına kadar oynamalıyım. Ben Malatya'da Beydağı türküsü olup ağıtlar yakarak ağlamalıyım. Madem ki bu ülkem Türkiyem. O zaman Ege'de Zeybeğim ben. Erzincan'da "hey hey" diye halay çekenim ben. Kırşehir'de Nevşehir'de misket oyanayanım ben. Madem ki benim ki bir Türkiye sevdası. Madem ki ben Edirne'yim. Madem ki Ben Kars'ım Madem ki ben cigerlerime Karadeniz'de aldığım soluğu Akdeniz'de verenim. Madem ki ben Ege'nin berrak sularında yüzerken Van gölü canavarıyla arkadaş olup ölüyorsam o zaman ben Türaaai'yim. O zaman bin Sivas'ta Fatma :-):-):-):-):-):-)n çatlamış ayak topuklarına batan dikeni çıkaranım. Elazığ'da Ayşe gelinin elinde al kan kırmızısı kınayım ben. Bağımsız ülkem Türkiyem benim. Hırant Dink diye bir Ermeni öldürülmüştü hani. O gün ben herşeyden habesiz işten geliyordum. Yüreye yürüye kan ter içinde eve geldim. Bağırıyorlardı "Hepimiz Ermeniyiz hepimiz Hırant Dink'in" diye Bir pankart tutmuşlarıdı ellerine tv de izliyordum Milliyet gazetesinden Ece Temelkuran'ı gördüm ağlıyordu. Can Dündar ayılıp bayılıyordu. Onlar Osmanbey'de Ermeni Hırant Dink olurken ben Türk olduğumun gurununu yaşıyordum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE............ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Havasıyla suyula Türkiyeyiz Türküz işte... Bölünmez bir bütünüz işte... Sınır varsa budur işte... Alın bölücüler bu da size kapak olsun işte...........
29.04.2009, 14:40 | #3 |
Usta Yiğido
Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1016
|
29.04.2009, 14:50 | #4 |
Usta Yiğido
Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1186
|
29.04.2009, 15:12 | #5 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4524
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
29.04.2009, 15:19 | #6 | |
Usta Yiğido
Kibrisli Şuan
|
Alıntı:
29.04.2009, 15:36 | #7 |
Usta Yiğido
sivaslı fd Şuan
Son Aktivite: 31.03.2012 15:12
Tecrübe Puanı: 1086
|
TÜRKÜM; TÜRKLÜĞÜMLE ÖVÜNÜRÜM,
YUMUŞAK BAŞLIYIM AMA SERT GÖRÜNÜRÜM, GEREKİRSE BU VATANIM İÇİN, BİN PARÇAYA BÖLÜNÜRÜM... FD |
29.04.2009, 16:21 | #8 |
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1086
|
29.04.2009, 17:36 | #9 |
Usta Yiğido
Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22
Tecrübe Puanı: 778
|
Eskimo olarak dogsaniz napardiniz ? Bir insan milletini secemez,sac rengini,boyunu,posunu,cinsiyet ini de... Icinde kendi gayretin olmadigi halde sana verilmis olan seye sükretmek yerine nasil olur da onunla övünülür ? Milletini seversin, ama sırf millet bagindan ötürü baska milletleri kendi milletinden asagi göremezsin, cünkü buna sen karar veremezsin. Üstünlük yalnizca takvadadir. Ben Türk milletini de, Türkiye'yi de seviyorum. Ama bayragimizin ve vatanımızın üzerinden siyaset yaparak menfaat elde edenleri sevmíyorum. Sehit kanlarını oy olarak görenler den bugz ediyorum.
29.04.2009, 17:54 | #10 | |
Usta Yiğido
Kibrisli Şuan
|
Alıntı:
Ancak bu mesajı neden buraya yazma gereği duydun anlamadım, kimsenin siyaset yaptığı yok şehitlerimiz anısına böyle birşey yapmış Arif Bey neden celallendin?? Kimsenin şehit kanlarını oya dönüştürmeye çalışan yok bence siz kafayı siyasetle bozmuşsunuz, herşeyi siyasete vuruyorsunuz... Gayet efendi ve saf bir şekilde açılmış başlığa bile siyaset bulaştırıyorsunuz... Dedim ya ilk yazdıklarına %100 katılıyorum son yazdıklarına da %100 katılıyorum fakat son yazdıklarını neden yazdın, ne gerek vardı onu anlamadım...
Konu Kibrisli tarafından (29.04.2009 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|