|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
30.04.2009, 09:38 | #1 |
Usta Yiğido
ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1029
|
Sedat Balkanlı hastalığa yenildi
Uzun bir süredir ALS hastalığı ile mücadele eden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Sedat Balkanlı'nın vefat etti. Bursaspor, Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen eski milli futbolcu Sedat Balkanlı, hayatını kaybetti. 12 yıl önce milyonda bir görülen ALS hastalığına yakalanan Sedat Balkanlı, doktorların tedavisi olmayan ilerleyici sinir hastalığıyla 2 yıl yaşayabileceğini söylemsine rağmen mücadele etmekten vazgeçmedi. 12 yıl bu hastalıkla savaşan Sedat, akşam saatlerinde durumu ağırlaştıktan sonra Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı; ancak yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
30.04.2009, 09:43 | #2 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2199
|
Cevap: Sedat Balkanlı hastalığa yenildi
Allah rahmet etsin !
|
30.04.2009, 09:51 | #3 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
Ailesine ve Türk Futbol Camiasına başsağlığı dilerim.
bende hayal meyal bizde oynadığı zamanları hatırlıyorum, allah rahmet eylesin... size bir haberi paylaşmak istiyorum Yılın Türk Kadını Sedat Balkanlı'nın eşi Bahçelievler Belediyesi'nce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen ''Yılın Türk Kadını Ödülleri'', ALS-MNH hastası eski futbolcular Sedat Balkanlı ve İsmail Gökçek'in eşlerine verildi. Abidin Pak Öğretmenevi'nde düzenlenen törende konuşan eski Devlet Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Güldal Akşit, Dünya Kadınlar Günü ile ilgili art arda programlar düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, ''Ama 1 haftalık ve 1 günlük kutlamalarla değil, 365 günün her dakikasında olmak istiyoruz. Ben, temiz bir ortamda yaşayalım istiyorum, herşeyden önce bizlere karşı ayrımcılık ve şiddet olmasın istiyorum'' diye konuştu. Akşit, ödüle değer görülen Fenerbahçeli eski futbolcu Sedat Balkanlı'nın eşi Şükran Balkanlı ve Trabzonsporlu eski futbolcu İsmail Gökçek'in eşi Adalet Gökçek'e özverili ve örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti. Şükran Balkanlı, ödülünü, Güldal Akşit'in elinden alırken, Adalet Gökçek'in ödülünü de TBMM Çocuk ve Gençlerdeki Şiddeti Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara verdi. Ödül törenine, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile çok sayıda davetli katıldı. AA Her kadın veya Erkek böyle olmuyor Çünkü Allah ondan razı olsun Eşini baktı ve kimse bunu yapamaz....
30.04.2009, 10:02 | #4 |
Usta Yiğido
ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1029
|
Çok sevilen bir kişilikti Allah rehmet etsin
|