|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Atatürk’ün Samsun’a adım attığı 19 Mayıs 1919 yılının 90. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 69. Gençlik Bayrak Koşusu ve Gençlik Yürüyüşü dün başladı. 19 Mayıs 2009 günü Ankara da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sunulmak üzere dün Samsun’dan yola çıkan “Gençlikten Atatürk Sevgisiyle Cumhurbaşkanımıza” ibareli bayrak 11 Mayıs’ta Sivas’ta olacak. Türk gençliğinin Atatürk’e bağlılığının simgesi olan “Sevgi Bayrağı”, Pazartesi günü Tokat Sivas il sınırı olan Çamlıbel Mevkii’nde törenle karışlanacak ve Sivaslı atletler tarafından Sivas’a doğru yola çıkarılacak. Büyük Önder Atatürk’ün Ulusal Kurtuluş Mücadelesini başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 90. yıl dönümü ve Sevgi Bayrağı’nın yola çıkarılması nedeniyle Sivas ilk töreni Pazartesi günü saat 12.00’da Çamlıbel de düzenleyecek. Tokatlı atletler tarafından Sivaslı atletlere teslim edilecek olan Sevgi Bayrağı bir gün Sivas’ta misafir edildikten sonra 12 Mayıs’ta Sivas Erzincan İl sınırı olan Kızıldağ’da Erzincanlı atletlere teslim edilecek. 15 Mayıs’ta Erzincanlı atletlerden tekrar teslim alacağımız Sevgi Bayrağı Sivas’ta bir gün daha misafir edilecek. Ankara’da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sunulmak üzere yola çıkan Sevgi Bayrağı 16 Mayıs Cumartesi günü Kayseri il sınırı olan Beştepeler de düzenlenecek törenle Kayserili atletlere teslim edilecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Çok anlamlı ve güzel bir organizasyon. Bende bulunmuştum Sevgi Bayrağında.2003 - 2004 yılları arasında Sivas bölgesi olarak bayrağı almıştım bir sonraki yıl 2005 de ise Tokat bölgesi olarak bayrağı Sivas'a teslim etmiştim.
Bu anlamlı olay hakkında biraz bilgi verecek olursak Bayrağın geçtiği illerde sadece şehir içinde bayrak ile atletler koşar geriye kalan yollarda ise araçta taşırlar bayrağı. Ancak sadece SİVAS'lı atletlerimiz koşarak bayrağı teslim ederler.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2227
![]() |
![]() şanlı bayragımızın il il dolaşıp bayraga verdigimiz degeri ve tarihimize baglılımızı tüm dünyaya gösteriyoruz.şanlı bayragımızın hürriyet sevdasıyla dalgalandıgı daha nice yıllara inşallah
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 16:58
Tecrübe Puanı: 785
![]() |
![]() Biz Sivaslılara bu gurur yeter. İyiki Atatürk Cumhuriyetin temelini Sivasta atmış. Kurtuluş Savaşı mücadelesini başlangıcını temsil eden Şanlı Türk Bayrağının Sivas ta olması gurur verici.
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu anlamlı, gurur duymamız gereken çok değerli organizasyonu yapan, katılan, ve bu koşuya emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|