|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Dini Konular Güncel ve Özgün yazılar, Makaleler buraya |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() o diyarın aşığı Şuan
![]() Son Aktivite: 05.02.2013 13:42
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() EY ŞEHADET
Herkese uğradın sen bana küsülümüsün? Bir çoğuna göz kırptın bana yeminlimisin? Ben senin aşkın ile kavrulurken burada Ey Şehadet sen bana neden nazlar edersin? Bilsem ki ne zamana denk gelecek o gelişin Damat gibi hazırlanır güzelce süslenirdim... Kanımı toplardım tam fışkıracağı yerden Ey sehadet sen benim aşkımsın can özümsün... Ey Şehadet kurtuluş azadelik sendedir İzzet, şeref, ar, namus yolunun üstündedir Kanımın fışkırması gelişine müjdedir Ey Şehadet cabuk gel! bana getir müjdemi! Ahde sadık olanlar evliya enbiyalar, Gözlerini kırpmadan sana talip oldular Bir gülü koklar gibi haz ile kokladılar Ey Şehadet çabuk gel! bana getir müjdemi... Gerçi her isteyene nasip olmadıysada, Duam şudur Rabbimden "nasip olsun banada!" Nasip olsun yarabbim bu aşkla yananlara... Şehadet,kokusuyla bütün küfrü devirir.. AMİN,AMİN,AMİN. alıntı
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() paylaşımın için sağol kardeş ellerine sağlık devamını bekleriz
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Anneler Gününüz Kutlu Olsun | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 37 | 11.05.2009 10:54 |
Kur'an-ı Kerim'den | fertelliyim | Dini Bilgiler | 3 | 08.05.2009 12:54 |
İslam'ın Beş Şartı | seva | İslamın Şartları | 2 | 08.04.2009 19:38 |