|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
25.05.2009, 09:47 | #1 |
Usta Yiğido
HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2287
|
Hiç Sevdiğiniz Yok mu..?
Ders çalışıyordum biraz önce telefonum çaldı.... Çok eski bir arkadaşım..... Abi nasılsın ,iyimisin? Allah Allah dedim bakalım ne iş durduğu yerde kimse aramaz,acaba ne oldu, ne isteyecek... hayırdır dedim inşallah.... Seni özledim aradım... dedi.... çok şaşırmıştım.. Sonra dedi ki abi hep sen derdin ya arada insanları ,sevdiklerinizi arayıp hatır sorun... Arada altında sevgi dışında başka neden olmayan bir arama yapın.. işte bende seni seviyorum ve aradım.... Ona ben öğretmişim ama yapmaya yapmaya bende unutmuşum.... şimdi sizlere soruyorum en son kendisinden birşey istememek şartıyla seni özledim diye kimi aradınız? Aramadık aramayız diyorsanız;ya sevdiğiniz kıymet verdiğiniz bir insan yok... ya da sevecek kadar yüreğiniz.... yada ikisi de var da vaktiniz yok... Annedir sevgili belki de baba,amca dayı,hala abi abla,öğretmen veya okul arkadaşı.... O zaman hadi sevindirin bir Sevdiğinizi.. Hemen arayın onu... Hem de birşey istememek kaydıyla. Özledim demek için... Bir gönül alın... Bakarsınız bir gün En çok Sevdiğinizde hiç beklenmedik bir yerde sizi hatırlarda gönlünüzü alır. Sevindirmeyi ençok sevene emanet olunuz Alıntı
25.05.2009, 09:50 | #2 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2199
|
Cevap: Hiç Sevdiğiniz Yok mu..?
Aramadık aramayız diyorsanız;ya sevdiğiniz kıymet verdiğiniz bir insan yok...
ya da sevecek kadar yüreğiniz.... yada ikisi de var da vaktiniz yok... yada kontörünüz yoktur |
25.05.2009, 09:50 | #3 |
Usta Yiğido
deniz kızı Şuan
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57
Tecrübe Puanı: 768
|
kimseyi sadece birşey istemek için hiç aramadım ama sadece işi düştüğünde arayanlarım o kadar çok ki arkadaşlarımıyım sorun çözücüleri mi anlamıyorum aranan insan için kırıcı bir durum oluyor.inşallah beni de özledikleri için arayan arkadaşım olur
25.05.2009, 09:53 | #4 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
kimseden hiç karşılık beklemeden herkesi aramaya çalışıyorum herzaman hatırlanmasakta hatırlamak güzel bence
|
25.05.2009, 10:56 | #5 |
Usta Yiğido
suzii Şuan
Son Aktivite: 18.09.2015 18:48
Tecrübe Puanı: 746
|
aramasam bile mesaj atıyorum çnkü hem onların varlığını hissetmek hemde benim varlığımı onlara hatırlatmak istiyorum
|
25.05.2009, 11:08 | #6 |
Usta Yiğido
sevdagülü Şuan
Son Aktivite: 02.02.2010 09:47
Tecrübe Puanı: 828
|
gerçek sevgi karsılık bwkleneden olandır elimden geldince herkesi sade özledim için ararım ve hgatrını halini sorarım kontürü,üm oldu zaman olmayınca yok zaten ben arayanlardanda Allah razı olsun
25.05.2009, 11:48 | #7 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Nedense ,sevdiğimiz giderken sıkarız kendimizi
Yalan yere doldurup ağlatmayız gözlerimizi Bir düğüm olur kalır dilimiz,söyleyemez Çıkmaz olur “seni seviyorum” kelimesi Zor mu?Seni Seviyorum demek! Belki son kez görüşümüz olacaktır,sevdiğimiz Belki bir daha uğurlayamayacağız, Belki de sevdiğimiz gelince biz olmayacağız, ardından sallanmayacak ellerimiz Belki kenetlenmeyecek eller,gözler bir daha Belki birbirimiz için atmayacak kalplerimiz Belki de sımsıkı,bırakmamacasına sarmaş dolaş olamayacak bedenlerimiz … gidiyor bak,uçuyor bak,mahzun bakıyor bak! bizler neden böyleyiz Allah’ım zor mu?seni seviyorum demek! sen giderken saklamış atmıştım içime bugünse yağmur yağıyor sokaklara,caddeye işte tam sırası gözlerim boşalt içini ne var ne yok nasıl olsa farkına varmaz hiç kimse sen de rahatla benim yüreğim de. Seni seviyorum demekten korkmayın, sevgidir her acıyı azaltan her yüreği rahatlatan, seni seviyorum demekten korkmayın, hemen bir yanınızdakine bir tebessümle dostça, arkadaşça, kardeşçe seni seviyorum deyin. Çok güzel bir yazıydi paylaşım için teşekkürler... Dostlukların, sevgilerin bitmemesi dleğiyle...
25.05.2009, 12:21 | #8 |
Tecrübeli Yiğido
$arki$Laliim.58 Şuan
Son Aktivite: 28.10.2009 22:19
Tecrübe Puanı: 607
|
aslinda benim acimdan soyle bi durum var,, birilerinin beni sirf yardim veya baska bisey icin aramasida hosuma gider,, ama tabi yardim derken karsi tarafin ne gibi beklentileri vardir oda ayri mesele,,
- beni arayanlar her turlu sorun veya onun gibi seyler icin arayabilir bu hosuma gider,, ama benim zoruma giden yanlizca benim iyi niyetimden yararlanarak beni kullanmaya calisanlardir,, |
25.05.2009, 15:54 | #9 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] TELEFON DEFTERLERI INSAN TELEFON DEFTERINI TEMIZE ÇEKERKEN BAZI ISIMLERI ESKI DEFTERINDE BIRAKIR. Onlar artik bir daha asla aranmayacaktir. Garip bir hüznü barindiran bu silik isimlere bakilir bakilir. Kimi okuldan sinif arkadasinizdir, kimi çok çabuk unutuverdiginiz bir sevgili, kimi bir cafede aylarca her seyi ama her seyi paylastiginiz birisi;ya da istifa ettiginiz bir yerden bir arkadasiniz! Soyadlari sorulmamis bir sürü hatirlanmayan isim de vardir defterde; ve süphesiz üstünde isim olmayan telefon numaralari korkunç bir operasyonla onlarca hayat, onlarca güzellik bir çirpida ortadan kaldirilir. INSAN TELEFON DEFTERINI TEMIZE ÇEKERKEN BAZI ISIMLER ÜZERINDE DURUR. Onca zaman sonra bir kez arasaniz, sesini duysaniz... Ona edilebilecek bir çift sözünüz yoktur! Birlikte gittiginiz filmler, meyhaneler, evler birbirinizi yillar sonra özlemenizi saglayacak sevgiyi asilamamistir size. Yalnizca bir isimdir simdi o. Temize çekerken atlarsiniz hemen. Derhal çevirirsiniz sayfayi telasla, alelacele. Oh,isim geçmiste kalmistir. INSAN TELEFON DEFTERINI TEMIZE ÇEKERKEN HAYATINI DA SORGULAR! Hangisi ihanet etmistir, hangisi yalvarmistir kendisini birakmamaniz için; hangisinin bir süre sonra arkanizdan konustugunu duymussunuzdur; hangisi sizi en güzel öpmüstür; hangisi rüyalariniza girmistir, hangisinin ayak parmaklari ilginizi çekmistir, hangisine hediye alirken zorlanmissinizdir, hangisiyle en hararetli tartismalara girip kavga etmissinizdir, hangisi için sabahlara kadar içip içip aglamissinizdir?!... Dogrular, yanlislar, hatalar, tutkular! Birlikte EDIP CANSEVER okudugunuz o insanlar, solmuslardir. INSAN TELEFON DEFTERINI TEMIZE ÇEKERKEN YALNIZLIGINI DA KANITLAR. Bütün bu insanlar simdi nerede, ne yapmaktadirlar? Saat elbette dört'tür! Paradoks, labirent, koni, tüm bilimsel ifadeler ve mentalite tersine dönmüstür. Ters dönmüsüzdür. Bu tek basinalik ve bu isim katliami aslinda size ters gelir... Çalan telefona bakarsiniz. Acaba? Acaba telefon defterini temize çeken bir arkadasinizin son anda kurtarma çabasi midir? Bir iki kirik sözcük, yarim yamalak bir bulusma, belki... Bilemezsiniz... LÜTFEN, AMA LÜTFEN TELEFON DEFTERLERINIZI KAYBETMEYINIZ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
25.05.2009, 20:05 | #10 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4524
|
Benim çok sayıda sevdiğim eşim dostum arkadaşım var onları doya,doya aramak için ayda 150 saat her yöne sınırsız tarifeye gectim telefonla herkesi arıyorum görüşüyorum
|