|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2183
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yedi kat göğü dürüp, aşk diye sundukları gündü...
Acıydı senden önce ve yazıktı gönlüm sen gitmeden önce. Habersiz gelip kurulmak yoktu kalbime, ardına bakmadan gitmekte yoktu kurduğumuz hiçbir hayalde. Gökyüzüne taşınacak, bulutların üstünde bahçeli evimizde yaşayacaktık hatırlasana... Sen bana Mecnun diyecektin, ben sana Züleyha, Varaka gibi yiğit olacaktım ben, Nevbahar gibi güzel olacaktın sen, Tahir gibi bakmak bana, Şirin gibi gülmek sana yakışacaktı... Olmadı, keşke olsaydı... Şehirlerim griye boyandı şimdi, gözyaşlarım kanıma, kanım gönlüme bulaştı. Hâlbuki zor değildi o kadar, hiç yoksa sevmek vardı uzaktan uzağa... Yalnızlık şiirleri yerine hasret şiirleri yazmak, geceyi değil gündüzü resmetmek, hüzün yerine ümit şarkıları dinlemek. Başını omzuma bırakacaktın, sevdiğin şiirleri fısıldayacaktım, bir şehri bir dünyaya katık edecek, öteler için sözleşecektik. Ulaşılmaz hayallere inat, ulaşılır hayalleri seçecektik... Olmadı, olmadı ya keşke olsaydı... Karaya emanetlerim vardı unutmadıysan, döndüğümde hiç birini bulamadığım. Geceye düşler yüklemenin yanlış olduğunu, yanlışlıkla anladığım. Yarım ağız şiirler yazmıştım sen yokken, varken yazmadıklarıma saymayacağını bile bile... Adın Leyla oldu, zindanda Yusuf’un oldum. Gülşah diye satırlarda seslenişim, Süheyl diye yankı buldu, Zühre baş olurken hüzne, aynadaki Ferhat ayrılıkta sondu... Olmadı, yine olmadı ya keşke olsaydı... Uzaktım, daha uzak olup aklında olmaya razıydım... Yalnızdım, en büyük derdimin bu olması duasındaydım... Azdım, çoğul şahısların unutulmuş zamanlarındaydım... Neden bilmem naif dertlerin umutsuz hastasıydım... Dilime konuşmama, elime kelepçe yasaklarındaydım... Issız bir şehrin, sevme suçuyla arananıydım... (...) Meğer uykudaymış aşk, kapısını çaldığımda. Sükût tek merhemmiş kapı açılmadığında... Mecnun koşandı, Leyla susan; Yusuf arayandı, Züleyha susan; Varaka sabırdı, Gülşah susan; Süheyl yazandı, Nevbahar susan;Tahir duaydı; Zühre susan; Ferhat yangındı, Şirin susan... Kapı bir gün açılacak... Aşk uyandığı zaman...
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.02.2014 14:13
Tecrübe Puanı: 796
![]() |
![]() Tesekkurler..Emeğine sağlık...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslii58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.10.2009 20:05
Tecrübe Puanı: 632
![]() |
![]() Gözleriyle Gözlerine Göz koyanin
Gözlerimle Gözlerini oyarim Gözlerini Gözlerden sakin Gözlerin Gözlerime lazim Unuturum desemde inanma sakin ömrümce kalbimden silinmez adin Bir sizi icimde senden de yakin kalbimin sesini dinler bulurum seni |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uzaktım, daha uzak olup aklında olmaya razıydım...
Yalnızdım, en büyük derdimin bu olması duasındaydım... Azdım, çoğul şahısların unutulmuş zamanlarındaydım... Neden bilmem naif dertlerin umutsuz hastasıydım... Dilime konuşmama, elime kelepçe yasaklarındaydım... Issız bir şehrin, sevme suçuyla arananıydım .paylaşım için teşekkürler
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.05.2010 00:10
Tecrübe Puanı: 1267
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
her sey sende gizli .......... Yerin seni çektigi kadar agirsin, Kanatlarin çirpindigi kadar hafif.. Kalbinin attigi kadar canlisin, Gözlerinin uzagi gördügü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kasin gözün, Karsindakinin gördügüdür rengin.. Yasadiklarini kâr sayma: Yasadigin kadar yakinsin sonuna; ne kadar yasarsan yasa, Sevdigin kadardir ömrün.. Gülebildigin kadar mutlusun. Üzülme bil ki agladigin kadar güleceksin Sakin bitti sanma her seyi, Sevdigin kadar sevileceksin. Günesin dogusundadir doganin sana verdigi deger Ve karsindakine deger verdigin kadar insansin. Bir gün yalan söyleyeceksen eger; Birak karsindaki sana güvendigi kadar inansin. Ay isigindadir sevgiliye duyulan hasret, Ve sevgiline hasret kaldigin kadar ona yakinsin. Unutma yagmurun yagdigi kadar islaksin, Günesin seni isittigi kadar sicak. Kendini yalniz hissetigin kadar yalnizsin Ve güçlü hissettigin kadar güçlü. Kendini güzel hissettigin kadar güzelsin.. Iste budur hayat! Iste budur yasamak, Bunu hatirladigin kadar yasarsin Bunu unuttugunda aldigin her nefes kadar üsürsün Ve karsindakini unuttugun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandigi kadar güzeldir, Kuslar ötebildigi kadar sevimli, Bebek agladigi kadar bebektir. Ve herseyi ögrendigin kadar bilirsin, bunu da ögren, SEVDIGIN KADAR SEVILIRSIN...
![]() |
![]() |
#6 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2183
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sen baharın yağmurla getirdiği özlemdin içimdeki, sen çiğ tanesi kadar saf ve ne olduğunu asla anlayamadığım yanımdın benim ve denize düşüp de ıslanmaktan korkutan bir savaştın yüreğimde... Özlemini her gece koynumda hissettiğim ve hiçbir zaman seni sevmekten vazgeçmediğim için özeldin. Sonra gözlerle yüzüme baktığında ya da her kavga edişimizde fırtınalar kopardı yüreğimde, sen hiç bilmezdin
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ASK VE SEVGİ | sevdagülü | Serbest Kürsü | 4 | 21.05.2009 18:26 |
Kalbin kurduğu hayal: AŞK | seva | Hertelden | 8 | 23.04.2009 00:25 |
HERŞEYİM AŞK | ommy | Aşk şiirleri | 36 | 04.02.2009 02:05 |
Aşk ve Şevk Nasıl Korunur | seva | Serbest Dini Konular | 2 | 12.01.2009 12:10 |