Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.07.2009, 14:04   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas'ta Ekmek Sorunu

Sivas'ta Ceza evinin ekmek üretip satması Ekmek Fabrikalarını zora sokuyor.

Görevleri ceza evlerindeki insanları topluma kazandırmak olan Adalet bakanlığına bağlı ceza ve tutuk evinin mahkûmları bedava çalıştırılarak, ekmek üretip satması, küçük esnaf ve sanatkârlar ile rekabet etmesi akıl ve mantığa sığmıyor. Bu durumda ekmek fiyatlarının devamlı değişmesine sebep oluyor.

Hemşerilerimiz her sabah kalktıklarında ekmek fiyatının ne olduğunu bilemeyecek duruma geldi. Nerdeyse günlük değişen fiyatlara ayak uydurmaya çalışan vatandaşlarımız bu durumdan oldukça şikâyetçi.

Bir ekmeğimiz var bari onunla da bu kadar oynamayın diye dert yanan vatandaşlarımızın sayısı oldukça fazla. Sivaslılar.net olarak bu önemli konuyu gündeme getirerek yetkilileri çözüm üretmeye davet ediyoruz.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 14:46   #2
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1036 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivas'ta Ekmek Sorunu

nelerle oynamıyorlarki topla oynar gibi, adalet sistemi kevgire dönmüş, kim hırsız kim mağdur belli değil, kim kurban kim cellat belli değil, ekonomik açmaz memleketi hergeçen gün suç cenneti haline getiriyor ilkokul çocukları bile gaspa başlamışsa bu memlekette heran herşey beklenir olmuşsa
yetkili yetkisiz herkese büyük görev düşüyor bu kökü dışardlar bu memleketi cendereye sokmuşlar , fırıncılar kendinden değildir o yüzden bu kararı almışlardır amcalar derim
Alt 30.07.2009, 15:20   #3
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Bir İlin, bir yerin, bir toplumun, bir makamın idarecisi yöneticisi olur, İdareciler görev başına bu kargaşaya son verecek yetkili merciler neyi bekliyorsunuz? Çözüm elinizin altında. Anlaşılan fazla uykuya dalmışlar
Alt 30.07.2009, 15:51   #4
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ben size dememişmydim bu valiyi pek gözüm tutmadı diye bak ahada dediğim çıktı ben
diyorumki biz sayın veysel beyide sayın sami aydın beyide çok arıycaaz bak görürsünüz
ya heriflerin ille hiiç alakaları yok kardeşim nerde festival var nerde bi şenlik yada piknik var ordalar ya dönünde bir arkanıza bakın be şehirde neler oluyor muhsin başkanın eminim kemikleri sızlıyordur ruhun şaad olsun başkanım siz hayatta olsaydınız başkan yeminle kentle daha çok ilgilenirdi adam ağızdan sağır yaa nerdese kıpırdarken bile yardım istiycek
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 15:58   #5
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sivasta ekmek işini yapan bir çok yerli esnaf var zaten bırakında adamlar ekmek paralarını kazansınlar Adalet bakanlığı mahkumlara yapacak işmi bulamıyor yanan ormanlarımızın yerine yeni orman alanları yapımında calıştırsın ekmek yapmak yerine şehirde olmayan meslek guruplarını hayata gecirmesi lazım kısacası devlet bu tip işlerden elini eteğini cekmesi lazım
Alt 30.07.2009, 15:58   #6
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

bence sorun fırınlarda cezavi ekmeği ucuza maledip piyasaya sürüyor mecburen fırıncılarda o fiyata inmek zorunda dolayısıyla bi çekememezlik var burada benim fikrim halktan çok fırıncılar madur olduğu için bu kargaşa oluyor gibime geliyor
Alt 30.07.2009, 16:06   #7
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bence sorun fırınlarda cezavi ekmeği ucuza maledip piyasaya sürüyor mecburen fırıncılarda o fiyata inmek zorunda dolayısıyla bi çekememezlik var burada benim fikrim halktan çok fırıncılar madur olduğu için bu kargaşa oluyor gibime geliyor
Cezaevinde işçi maliyeti olmadığı için olabilir mi abi?
Alt 30.07.2009, 16:08   #8
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Cezaevinde işçi maliyeti olmadığı için olabilir mi abi?
evet bende öyle düşündüm genelde cezavindeki üretilen herşey ucuz oluyor piyasaya göre
Alt 30.07.2009, 16:09   #9
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
evet bende öyle düşündüm genelde cezavindeki üretilen herşey ucuz oluyor piyasaya göre
O halde bir işçisine en az 1000tl harcayan bir fırının ,ekmeği cezaeviyle aynı fiyata indirmesi beklenmemeli.
Alt 30.07.2009, 17:02   #10
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

acaba öylemidirki keşke diycem ama onlar sizin gibi ince düşünemezler be
ben olsaydım mahkumlara ekmek yerine mobilya turistik eşyalar varya hani ağızlık anahtarlık vesire gibi halı tekstil ürünleri yaptırırdım fırıncılarda rahat ederdi.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)