Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.08.2009, 12:26   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Harabe Değil Hilton Lazım

İlimizde geçtiğimiz dönemde yaşanan en büyük sıkıntı yatırımların yapılacağı arazi olmuştu.

Başarılı TSO yönetimi ikinci dönemini yaşayan Osman Yıldırım'dan en büyük beklenti, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında bulunan TCDD'ye ait arsa üzerindeki yıllar önce başlangıcı yapılan, şehre çirkin bir görüntü veren inşaat kalıntılarının temizlenmesi ve yerine geldi gelecek denilen Hilton gibi bir otelin ilimize kazandırılması..

Yatırımlar ya askıya alınmış yahutta bir daha aşağıya indirilmemek üzere rafa kaldırıldı.Kamu yatırımları arasında yer alan Bölge Hastanesi için önce Mustafa Açıkalın gerekli kaynağı hallettiğini dile getirmiş ama hastanenin yapılacağı arazinin yüzölçümü en büyük illerin başında gelen şehrimizde bulunamaması sebebiyle yatırımın yapılmamasına sebeb oldu.Yine kamu yatırımları arasında yer alan inşaatı Vali Ali Kolat’ın gelişine kadar durdurulan Fuar alanının yanına yer tahsisi yapılan Adliye Sarayı arazi krizi sebebiyle yaşanan olaylar olarak kamu oyunun hafızalarına kazındı.

Özel sektörde ise en büyük hayal kırıklığı temeli atılması beklenilen ve ilimize özel sektörde en büyük yatırımlardan bir tanesi olarak şehrin gelişmesine büyük katkı sağlayacağı ümit edilen ikiz kululerden ses çıkmaması olurken projesi biten maketi ile ilimizin büyük kayıpları arasın da yer alan Sıcak çermikte yapılması planlanan otelin henüz hayata geçmemesi beklentilerin önünde yer aldı.Yıllardır hem Sivas halkının, hem de dışardan gelenlerin görmek istemediği Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısın da yer alan TCDD’nin arazisinin içerisin deki harabe görüntü bir utanç kaynağına dönüştü.Vatandaş ilimizde seçim süreçleri içerisinde büyük değişimler olduğunu dile getirirken bu değişimlerin Sivas’a katkı sağlayacağını dile getiriyor.Bu utanç kaynağının kaldırılarak yeri ne hilton gibi bir otelin yapılmasını arzu ettiklerini dile getiren vatandaşlar, STSO başkanı Osman Yıldırım’ın başkanlığında bu işin çözüme kavuşacağına inandıklarını belirtiyorlar.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.08.2009, 12:33   #2
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Harabe Değil Hilton Lazım

Sadece şunu demek istiyorum:"Pehhhh..."
Alt 03.08.2009, 18:16   #3
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

tso deçen dönem nasil bir başarıya imza atmışlar acaba...
ben tso dan bişey beklemiyorum beceriksizler.. Sivas bu adamlarla mı kalkınacak..resimdeki inşaat ben lisedeyken vardı üniversite biteli 5 yıl oldu hala bir çivi bile çakılmadı..
Alt 03.08.2009, 18:31   #4
Deliilyasliyiz
Tecrübeli Yiğido

Deliilyasliyiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deliilyasliyiz Şuan Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2012 20:23

Tecrübe Puanı: 697 Deliilyasliyiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kim ne derse desin sivas hizmet etmeye calısan tek kisi vardı o da sami aydın..maalesef onunda degerini bilemedik..5 yıl bekleyecez artık napalım..
Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.08.2009, 21:01   #5
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 726 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evet bu harabe kımın donemınden kaldı acaba....bu ulkede ne aydınlar gelıp geçdi.... ama tık yok..bunu da yıkın bakalım....sayın kultür bakanınız gibi eksik anlayın bişileri..ama hakıkat ı bi gün dank diye anlycaksınız..tüm şakşakcı ve laklakçılara..herkes üzerine alınabilir...isdeyen tabiiki...
o arazi yüz karası adli madli eski dönemden kalmış bi harabeyi saraya çevirmek artık yeni idarenin vazifesidir..bu basarı sizin haninize yazılsın..bitirin şu çirkin görüntüyü...aksuyu sami bey yaptı....hiltonu da siz dikin bakalım...
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.08.2009, 21:05   #6
goramaz
Usta Yiğido

eger o araziye hilton dikilsin ben de sivası terk edeceğim...
leyleğin ömrü iki lak lak ...yazık değil mi bu memleketin parasina ... paramız cebimizden mi taşıyor yap (!)yık, yap(!) yık...
Alt 03.08.2009, 21:11   #7
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 726 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hiltonu her yere dıkmezler abicim..onun ozel kosulları var tam bilmiorum..görüş alanı dıye bı olay var sanırsam..vs vs..bilen paylaşırsa sevinirim..
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.08.2009, 21:25   #8
goramaz
Usta Yiğido

Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hiltonu her yere dıkmezler abicim..onun ozel kosulları var tam bilmiorum..görüş alanı dıye bı olay var sanırsam..vs vs..bilen paylaşırsa sevinirim..
özel koşullardan bahsetmedim kardeşim oraya hilton dikilsin derken ...ben o kapasitede bir başkan ya da yetkili göremiyorum... bu akşam haberlerde izledim ...taziye evi inşaatı da yarım kalmış... çıldırmamak işten değil..
Alt 04.08.2009, 01:39   #9
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41

Tecrübe Puanı: 971 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas'a yatırım yapılmasına şaşırmıyorum , o çok bilen arkadaşlardan çözüm için yapacakları fikir ifadelerini bekliyorum. !
Alt 04.08.2009, 08:22   #10
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1036 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

CUMHURİYETİN TEMELİ BURADA ATILDI

AMA GERİCİ TAYFA CUMHURİYETİN TEMELİNİ KURUTMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR
İŞSİZLİK
YOKSULLUK
SANATSIZLIK
EDEBİYATSIZLIK
KÜLTÜRSÜZLÜK HEPSİ ATBAŞI YARIŞIYOR
ARAPÇILIK VAHABİLİK MODA,
AHLAK KAPI DIŞARI GÖSTERMELİK DİN İMAN YARIŞI MODA

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)