|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte İftar çadırı kurmak için hazırlıklarını başlatan Sivas Belediyesi, çadır kurmak için alternatif yer arayışı içerisine girdi. Geçtiğimiz yıl Dikilitaş mevkiine kurulan iftar çadırını daha merkezi bir alana kurmak isteyen belediye, alternatif alan olarak Taşhan arkasında ki eski otopark alanını düşünüyor. Bu konuda kesin kararın ise önümüzde ki birkaç gün içinde verileceği öğrenildi. Belediye yetkililerinin iftar çadırının geçen yıl olduğu gibi Dikilitaş mevkiine mi yoksa Taşhan arkasına mı kurulacağına karar vermesinin ardından bin kişilik iftar çadırı kurulacak. İftar çadırın da her gün ihtiyaç sahibi olan ve iftara yetişemeyen bin kişi iftar edebilecek. Teravih Namazının ardından ise iftar çadırında Ramazan’ın atmosferine uygun sohbet programlara ve değişik etkinliklere yer verilecek. İftar Çadırı’nda vatandaşlara yönelik ramazan programları ve ikramlar da yer alacak. GIDA BANKASI RAMAZAN AYINDA YARDIM MİKTARINI ARTIRACAK Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Sivas Belediyesi Gıda Bankası, yardım oranını artıracak. Alan elle veren eli buluşturan Gıda Bankası, esnaf ve hayırseverlerden gelen bağışları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam edecek. Gıda Bankası, yardıma muhtaç olanlara çağa uygun yardım yaptığı gibi yardım yapacak güçte olanların yardımlarını da çağa uygun olarak kabul ederek, dağıtımını sağlıyor. Yardım yapmak isteyen kişi veya kuruma bir numara veriliyor. Alınan ayni ve nakdi bağışlar bu numara üzerinden makbuz karşılığında teslim alınıyor. Bağışı yapan kişi veya kurum vergi mükellefi ise verdiği miktar kadar tutarı vergi indiriminden yararlanmak içinde kullanabiliyor. CUMHURBAŞKANLIĞI ÖRNEK GÖSTERDİ Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Sivas Belediyesi’nin Gıda Bankası’nı örnek gösterdi. Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu yaklaşan Ramazan ayından önce yayınladığı raporda hayırseverlere en iyi örnek olarak Sivas Belediyesi’nin Gıda Bankası’nı örnek gösterdi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2236
![]() |
Ramazanı şerif hayırlı olsun.nice ramazanlara inşallah
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57
Tecrübe Puanı: 805
![]() |
ramazan hayırlı olsun inşallah. iftar çadırı bence kongre müzesi bahçesine kurulmalı en merkezi yer orası
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu gibi uygulamalar çok güzel ve sevindirici bi lokmaylada olsa bi oruçluya iftar ettirebilmek ne güzel ayrıca gıda bankasının örnek gösterilmeside ayrı bi güzellik her şeyin hayırlısı
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1066
![]() ![]() ![]() |
Kongre müzesinin bahçesi en ideal yer
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1040
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cifte minare ile Buriciye medresesi arasında ki yer iftar cadırı için çok güzel olur gibi gelıyor. Çadırımız nereye kurulursa kurulsun merkezi bir yer olmasına dikkat etmek gerek.
İftar çadırında oruç açmak ayrı bir keyif mutlaka herkes o duyguyu yaşamalı diye düşüyorum.
|
|
|
#7 |
|
Yiğido
![]() ![]() navruz58 Şuan
Son Aktivite: 02.07.2016 14:52
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
Ramazanı şerif hayırlı olsun.nice ramazanlara inşallah negüzel 11 ayin sultani geliyor insallah ne mutlu .... sivasim sivassporum
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1368
![]() |
evet .. ramazan geliyor.. doğruyu söylemek gerekirse gönlümüz de bayağı açıkmıştı huzura ....dört gözle bekliyorum..hoşgelmiş
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1466
![]() |
|
|