|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Doğumla başlayan
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Muhabbet duygusu gerektiren [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aşk ta barındıran [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Koruma duygusu eksenli [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Şevkatsiz yaşanılmayan [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dostsuz kalınmayan [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bazen iki arada bir derede kalmalar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bazen gidenin arkasından bakakalmalar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ölene kadar rızık mücadelesinde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Eğitim ve öğretim telaşında [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gelecek nesillere yol açma çalışmasında [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Alemi seyredip tefekkür etmelerle [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bazende dışlanarak [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Genede muhabbetten kopmadan [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Tatlı umut hülyaları, rüyaları yada kabuslarla [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yol ayrımlarına gelindiğinde
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
HAYIRLI CUMALAR... | sibelYILMAZ | Dini sohbet | 1230 | 08.02.2013 02:13 |
Haftanın Duası.. | kangallim | Dualar | 443 | 28.12.2012 23:57 |
EY HOCA, BİR FATİHA DA ATATÜRK’E OKU! | 65serdal58 | Serbest Kürsü | 99 | 19.08.2009 18:43 |
TÜRK DESTANLARI-1 (OĞUZ DESTANI) | Abdurrahman 58 | Diğer Konular | 1 | 04.01.2009 20:00 |
Marifetname | MeLody58 | Serbest Kürsü | 34 | 26.12.2008 12:27 |