Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.09.2009, 02:51   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Yazıcıoğlu Anısına Yardım

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına ayakkabı yardımında bulunuldu.

Ankara΄da faaliyet gösteren bir ayakkabı imalatçısı tarafından merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına yaptırılan 419 çift ayakkabı, Sivas Belediyesi΄ne bağlı Gıda Bankası aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başladı.

Ankara΄da yaşayan iş adamı Ömer Gülgüner tarafından gönderilen üzerinde Muhsin Yazıcıoğlu΄nun fotoğrafınında yer aldığı kutuların içerisinde yer alan 419 çift erkek ayakkabısı, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere Gıda Bankasına ulaştırıldı.

Gıda Bankası΄ndan alış veriş yapan vatandaşlar, Ramazan Bayramı nedeniyle gönderilen bu ayakkabıları marketten temin edebiliyorlar.

Sivas Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çınargil, Gıda Bankasına yapılan yardımların her geçen gün arttığını ifade ederek Ramazan ayında bu yardımların daha da önemli oranda bir artışının olduğunu söyledi.

Ankara΄daki iş adamının yaptığı bağışın kendilerini çok duygulandırdığını ifade eden Çınargil, iş adamının Muhsin Yazıcıoğlu anısına yaptığı 419 çift ayakkabıyı Sivas΄ta ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmaya başladıklarını söyledi.

Bu rakamın önümüzdeki günlerde 800 çifte ulaşacağını da ifade eden Çınargil, iş adamına yaptığı katkıdan dolayı teşekkür etti.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2009, 07:57   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Yazıcıoğlu Anısına Yardım

rabbim yardımlarını kabul etsin kutularda merhum başkanın resimleriyle süslemiş olması ayrı bi gurur kaynağı bu gibi iş adamları çoğalır inşallah Ömer Gülgüner beye tekrar teşekkür ediyor bu yardımların devamını diliyorum
Alt 08.09.2009, 20:04   #3
ÇİRKİN KIZ58
Usta Yiğido

ÇİRKİN KIZ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÇİRKİN KIZ58 Şuan ÇİRKİN KIZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.12.2009 18:06

Tecrübe Puanı: 691 ÇİRKİN KIZ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ömer Gülgüner Allah hayırlarınızı kabul eylesin

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...

ÇİRKİN KIZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2009, 21:00   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bu değerli iş adamına ne kadar teşekkür etsem azdır allah herkesin yardımını kabul etsin
Alt 09.09.2009, 21:04   #5
ömer yalcin
Yasaklı
NO AVATAR

ömer yalcin Şuan ömer yalcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2010 18:13

Tecrübe Puanı: 0 ömer yalcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ALLAH KABUL ETSIN....................
ömer yalcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)