|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas’ın Suşehri ilçesinde bulunan Soğanovası Yaylası yamaç paraşütü yapmak isteyen sporcuların gözde mekanlarından birisi haline geldi. Uzun yıllar yamaç paraşütü sporu ile uğraşan Tekirdağ Doğa Sporları Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Hamza Algül Soğanovası Yaylası'nın yamaç paraşütü için uygun imkanlara sahip olduğunu söyledi. Yamaç paraşütü ile uçmayı Soğanovası'nda denediğini belirten Arslan Hamza Algül, "Tekirdağ da hava sporlarıyla uğraşıyorum. Yamaç paraşütü ile uçmanın zevkini Soğanovası Yaylası'nda 2 bin 300 rakımlı yerden uçuş yaparak yaşadım. Türkiye’ de ve yurt dışında yamaç paraşütüyle bir çok bölgede uçuşlarım bulunuyor. Ama Soğanovası Yaylası'ndaki imkanlar bir çok bölgede yok. Gerek irtifa, gerekse doğal güzelliği açısından eşsiz ve uzun mesafeli yamaç paraşütü için burası mükemmel bir yer. Hava sporlarını bu bölgede yaygınlaştırıp tanıtmak için çalışmalar yapılabilir. Ben bu çalışmalara her türlü katkıda bulunmak isterim. Bu konuda ilçe idarecilerinin desteklerini bekliyoruz " dedi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şimdiye kadar sadece 1 kere Alanyada denemiştim ve gerçekten çok zevkli ve tamamen farklı bir heyacan. Kış gelmeden Suşehrine yolum düşerse mutlaka tekrar denemek istiyorum.
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ilimizin suşehri ilçesinde böyle güzel bişeyin olması bizleri sevindirmiştir inşallah dahada yoğun katılımlar olurda bizlerde gururla izleriz
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Harika bişey hayallerimden biride bu Allahım sen bana nasip eyle
![]()
![]() |
#5 |
Yiğido
![]() ![]() tanju_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2014 20:18
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
![]() memleketimizin turizim gelirlerini böyle etkinliklerle arttırabiliriz.tanıtımına belediyenin önem vermesi gerekiyor.suşehrinin neresindeymiş ilkdefa duydum soğanovası yaylasını
![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|