Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.10.2009, 08:36   #1
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Dündar Diyarbakır forması giyecek

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Bursa'da yaşanan istenmeyen olayların yaraları sarılıyor. Uğur Dündar'dan Diyarbakırspor'a büyük jest.
Bursaspor-Diyarbakırspor maçında yaşanan çirkin olaylara Star TV Haber Grup Başkanı Uğur Uğur Dündar'ın tepkisi farklı oldu..

Uğur Dündar Diyarbakırspor forması giyecek ve cumartesi Adana'da oynanacak Diyarbakırspor-İstanbul Büyükşehir maçını Diyarbakırlı taraftarların arasında izleyecek.

Hürriyet'in tepe ismi Ertuğrul Özkök, bugünkü köşesinde Uğur Diyarbakırspor forması giyecek haberini duyurdu.

Dahası Özkök te Diyarbakırspor forması giyecek ama maçı evinden izleyerek destek verecek. Dündar'ı alkışlayan Özkök, fanatiklere tepkisini işte böyle dile getiriyor:

“Niye böyle bir şey yapıyorsun” diye sordum.

“Çünkü sahalardaki fanatikler Diyarbakırspor’a haksızlık ediyor. Diyarbakırlılara haksızlık ediyor. Kürtlere haksızlık ediyor.”

Bir de şu var:

“Bu fanatikler Bursaspor’a da Bursalılara da Türklere de haksızlık ediyor.”

Bu sözlerin altına ben de imzamı atıyorum.

Gerçekten çok iyi bir jest.

Şu günlerde hepimizin yapması gereken jestler var.

Türkler, Türk fanatiklere, Kürtler de Kürt fanatiklere hak ettikleri dersi vermelidirler.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer’in Birinci Lig’den çekilebilecekleri yönündeki sözlerini işittiğim zaman çok endişelenmiştim.

Çünkü ülkenin bölünmesi konusunda çok endişe verici bir sinyal olarak görmüştüm bu sözleri.

Futbol takımlarını aynı sahada oynatamayan bir ülkeye siz “üniter” diyebilir misiniz?

Allah için Çetin Sümer çok olgun ve yapıcı bir insan.

Bursa maçında meydana gelen olaylardan sonra hem o, hem Bursaspor Kulübü Başkanı, hepimizin çok desteklediği jestler yaptılar.

Ama sadece onların yaptığı jestler yetmez.

Bütün Türkiye bu jestleri yapmalı.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)