|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Çin'de 5 Temmuz'da meydana gelen olaylardan dolayı 6 kişi daha ölüm cezasına çarptırıldı. Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nin merkezi Urumçi'de 5 Temmuz'da meydana gelen olaylardan dolayı 6 kişi daha ölüm cezasına çarptırıldı. Şinhua haber ajansının bildirdiğine göre, Urumçi Orta Halk Mahkemesi 3 kişiye de cinayet, sabotaj ve kundaklama gibi suçlardan ömür boyu hapis cezası verdi. Söz konusu olaylarla ilgili olarak, 12 Ekim günü 6 kişi ölüm, 1 kişi de ömür boyu hapis cezalarına çarptırılmıştı. Resmi makamlara göre, 5 Temmuz'daki olaylarda 197 kişi öldü, 1700 kadar kişi yaralandı.
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() CRAZY OSMAN 58 Şuan
Son Aktivite: 26.03.2010 20:29
Tecrübe Puanı: 749
![]() |
şimdi beni yanlış anlamayın....
filistin'deki olaylara karşı çıkan televizyon ekranlarında isral'e meydan okuyan tayyip nerede? BEN filistin karşıtıta değilim... kahrolsun israil... bunlar bizim atalarımızın torunları... kanımız aynı kan... bunlar bir TÜRK... ne desem boş ya işte... ALLAH(C.C) RAHMET EYLESİN... ALLAH(C.C) AİLELERİNE SABIR VERSİN... ALLAH(C.C) TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN....
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mazlum olmak mı kaderin Nedir bu yıllardır çektiğin Kudurmuş köpekler gibi Her gün ısırır kahpe Çin Doğu Türkistan, Doğu Türkistan İçimdeki gizli yaram Hasret tüter buram buram Söyle gözüm..Bu kanayan Yaramı nasıl saram Kızıla boyandı, gök bayrağım Hançerlendi özgürlük aşkım Zorunlu kürtaja kurban gitti Doğmamış evlatlarım Senelerdir bitmez zulüm Kah sürüldüm, kah öldüm İşkenceyle geçti ömrüm Yaşamak buysa, yaşasın ölüm Kan lekesi yapışmış gömleğime, Kurşunlanmış gövdem Atılmış bir çukura Bende katıldım şehitlerin saflarına Kutlu günlerin gerçekleşmesi ümidiyle Yüreğim genç mücahitlere emanet Bir gün ateşlenir silahlar Esaretin üstüne Dalgalanır bayraklar Tanrı dağın üzerinde Yankı yapar, Altaylardan Tuna'ya Gök Bayragimiz elbet bir gün özgür kalacak . Dualarimiz sizinle Ruhunuz sad Mekaniniz cennet olsun.
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4570
![]() |
cin esaretindeki zulum gören bütün soydaşlarımıza allah yardım etsin
|