|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
11.01.2010, 19:09 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Şoförler Odası Seçim Yaptı
Sivas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına yeniden Mustafa Toy seçildi. Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen ve tek liste ile gidilen genel kurulun divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal yaptı. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Toy, genel kurulda yaptığı konuşmada, görevde bulunduğu 4 yıllık süre içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toy, esnaf ve sanatkara hizmet etmenin kutsal bir görev olduğunu belirtti. Konuşmanın ardından denetim kurulu faaliyet raporları ve bilançolar okunarak ibra edildi. Kongrenin sonunda Toy, katkılarından dolayı Beşir Köksal, eski Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nazım Kılıç, eski yönetim kurulu üyeleri Kurbani Işık, Salih Bulut, Uğur Kaya ve Seyfettin Güler'e plaket verdi. Dilek ve temenniler bölümünden sonra tek liste ile gidilen seçim sonrasında Mustafa Toy yeniden odanın başkanlığına seçildi. Odanın yeni yönetimi Mustafa Toy, Şaban Yalman, Necati Uzun, Turgut Şimşek, Kenan Öz, Mehmet Yeşil, Uğur Coşkun, Ümit Çınar, Selahattin Güneş, Ramazan Yıldırım ve İbrahim Etem Poyraz'dan oluştu. Denetim Kurulunda ise Haluk Köksal, Aziz Yıldırım ve Necati Kaşık yer aldı. Hakikat Gazetesi |
12.01.2010, 08:26 | #2 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: Şoförler Odası Seçim Yaptı
hayırlı olsun inşallah güzel çalışmalar yaparlar.
|