|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
13.01.2010, 15:16 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
SHÇEK futbol takımı Ahmet hocaya emanet
Sivas’ta birçok branşta spor faaliyetlerini başarılı bir şekilde devam ettiren Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Spor Kulübü futbolda da tüm iddiasını ortaya koyacak. SHÇEK spor kulübü Başkanı Tahir Özel Sivas sporuna katkı sağlamak amacıyla tüm imkanlarını seferber ettiklerini ifade ederek, “SHÇEK spor kulübü bünyesinde futbol alanında da faaliyetlerimize kısa süre içerisinde başlayacağız. Başarılı hocamız Ahmet Ekinci’nin futbol takımımızı en üst seviyeye çıkaracağına inanıyorum. Kulübümüzdeki sporcularımızın büyük bir bölümü çocuk yuvamızda kalan öğrencilerimizden oluşuyor. Ayrıca dışarıdan gelen sporcularımızda kulübümüz bünyesinde faaliyetlerine devam ediyorlar. Önümüzdeki günlerde futbol alanında da SHÇEK futbol takımı olarak faaliyetlerimize başlayacağız” dedi. SHÇEK spor kulübünün birçok branşta faaliyetlerini sürdürdüğünü söyleyen Tahir Özel, “Kulübümüz güreş, voleybol, judo, atletizm, badminton, bilek güreşi ve diğer spor faaliyetlerinde çalışmalarını devam ettiriyor. Futbolda da kulüp olarak yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi. SHÇEK futbol takımı antrenörü Ahmet Ekinci ise iyi bir futbol takımı kurarak lige iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini ifade etti. Ahmet Ekinci, “Futbol takımımızın altyapısını oluşturduk. Çalışmalarımıza en kısa süre içerisinde başlayacağız” dedi. SHÇEK judo antrenörü Erdal Kılıç ise Sivas’ı judo da en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Sivas Hürdoğan |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|