|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
21.01.2010, 14:33 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Emniyet Müdürü kitap çıkardı
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas'ın Suşehri ilçesi Emniyet Müdürü Aydın Batu'nun, ''ABD'nin Ümmeti, AB'nin Hikmeti Yeni Osmanlı Cumhuriyeti'' adlı kitabı yayınlandı. Suşehri Emniyet Müdürü Aydın Batu, bir süre önce yapmayı planladığı doktora için tez olarak hazırladığı çalışmayı, daha sonra ''ABD'nin Ümmeti, AB'nin Hikmeti Yeni Osmanlı Cumhuriyeti'' adlı kitap haline getirdi. Toplumsal Dönüşüm Yayınları tarafından satışa sunulan kitabı hakkında bilgi veren Batu, ''Kontrol edilebilir istikrarsızlık stratejisi üzerine yazdığım kitabımda Osmanlı'nın son döneminden itibaren günümüze kadar sömürgeci güçlerin Türkiye gibi ülkeleri bilinçli olarak nasıl istikrarsızlaştırdıkları gibi konuları kaleme aldım'' dedi. Yüksek lisans yaptıktan sonra bir doktora başvurusu yaptığını, ancak tayinler nedeniyle doktoraya devam edemediğini ifade eden Batu, ancak başvuru yaptığında doktora hocasıyla ''Kontrol edilebilir istikrarsızlık stratejisi'' diye bir konu belirlediklerini söyledi. Doktoraya gidememesine rağmen bu konuyu çalıştığını anlatan Batu, daha sonra bu çalışmayı kitap haline getirdiğini bildirdi. Kitabı 2009 yılında yazdığını, ocak ayında da piyasaya çıktığını ifade eden Batu, ilk baskısı yayınlanan kitabının Türkiye'deki yayın evlerindeki raflarda yerini aldığını, 304 sayfadan oluşan kitabın Toplumsal Dönüşüm Yayınları tarafından satışı sunulduğunu belirtti. Ayrıca ikinci kitabını da şu anda yazdığını kaydeden Batu, ''İkinci kitabım ise yaz ayı içerisinde okurlarla buluşacak'' diye konuştu. Hürdoğan. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|