|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 957
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Zara Esnaf Odası Başkanlığının olağan genel kurulu yapıldı. Zara Belediye salonunda gerçekleştirilen genel kurula tek liste ile gidildi. Divan Başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ın yaptığı genel kurulda, Beşir Köksal, yeni yönetime başarılar diledi. Esnaf ve Sanatkarın zor bir dönemden geçtiğini ve sıkıntılı olduğunu belirten divan başkanı Beşir Köksal, bu sıkıntıların en kısa zamanda sona ermesi temennisinde bulundu. Esnafın esnaftan başka dostunun olmadığını dile getiren Köksal, esnafların kendilerine çekidüzen vermesini ve müşteri memnuniyetine önem vermelerini temenni etti. Köksal, esnaf ve sanatkara yardımcı olmak, çocuklarına burs imkanı sağlamak amacıyla esnaf vakfı da kuracaklarını kaydetti Daha sonra yönetim kurulunun çalışmaları hakkında bilgi veren Zara Esna ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Çaygöz, 4 yıllık görevde bulundukları süre içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Oda olarak üyelere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla teknolojik imkânlardan faydalanmak için bilgisayar ve yazıcı alınarak işlemlerin internet ortamında yapıldığını belirten Çaygöz, toplu mesaj sistemi ile de üyeleri anında bilgilendirdiklerini belirtertti. Çaygöz, “Zaradaki esnafımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye ve sorunlarını çözmeye gayret gösteriyoruz. Bu amaçla oda üyelerimizin KOSGEB kredilerinden faydalanmaları için çalışmalar yapılmıştır. Ustalık ve kalfalık belgesi almaya hak kazanan üyelere gerekli bilgi ve belgeler ulaştırılmış ve belgelerin alınması sağlanmıştır. Bizlerle her konuda destekçi olan birlik başkanımız Beşir Köksal’a da yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi. Denetim Kurulu raporu, geliri-gider, hesap bilânçoları ve çalışma programı okunduktan sonra üyeler tarafından ibra edildi.Dilek ve temenniler bölümünden sonra tek liste ile gidilen seçim sonucunda genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alan Halil Çaygöz tekrar başkan seçildi. Yönetim Kurulu Şükrü Yeşilyurt, Orhan Özen, Abdullah Kaya, Mustafa Koca, Oktay Aydınay, Onur Uçurumdan oluştu.Denetim Kurulunda ise Hikmet Ünal, Filiz Beşiktaş ve Turan Canruh yer aldı. Hürdoğan. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun iyi çalışmalar..