Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kahramandık düşman olduk - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.02.2010, 12:16   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Kahramandık düşman olduk

Açıklamaları talihsiz buldum, Çöküşün nedeni "O" veya "Bu" demem biz şerefli insanız bize yakışmaz" ÖZÜR BEKLİYORUM

Bülent Uygun Spor Ajans'a verdiği Demeçte kendisi hakkında söylelnenlere bir anlam veremediğin, Sivassporu vasat bir durumdan alıp futbolcularının ve kendinin azmi ile takımı Türkiye sınırlarını aşan bir noktaya getirdiğini söyledi.

Bu davranışı için taraftar ve zamanın yöneticilerinin kendisini Kahraman İlan ettiğini bu başarının UEFA tarafından bile takdir gördüğünü söyledi ve " Bu kahramanlık destanımızı nasıl hiçe sayanlar . Bu açıklamaları talihsiz buldum, Ben çöküşün nedeni o ya da bu sağladı demem, Biz şerefli insanız, bu bize yakışmaz" dedi.

Uygun Türk sporundak son durumla ilgil olarakta "Biz hakikaten anadolu futbolu için kahramanlık destanları yazdık, Ben kendim için söylemiyorum. Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafkas'ta aynı yolda ilerlemektedir. Bizi nasıl eleştirip leke sürerler. Ama benim futbolcularımın yakalamış olduğu başarıya leke süremezler. Buna Türk milleti İzin Vermez Özür Bekliyorum"

Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2010, 12:58   #2
Duhan58
Tecrübeli Yiğido

Duhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duhan58 Şuan Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2013 14:30

Tecrübe Puanı: 733 Duhan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Kahramandık düşman olduk

sattığın futbolcuların üzerinden rant sağla utanmadan bide özür bekle
futbolcuları ne için sattığın ap açık belli ona buna peşkeş çekerek üzerlerinden para kazandın
senin ne mal olduğun ortada bülent geçmişte başarılar almış olabilirsin ama Sivası bu hallere getiren yine sensin
Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Duhan58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2010, 13:38   #3
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Sivasspora iyi ve güzel hizmetler yaptı, bunu inkar edemeyiz.

son transfer yanlışları bu başarıyı gölgede bıraktı.

eleştirmek özür dilemeyi gerektiriyorsa, ben özür dilemem.
Alt 05.02.2010, 14:21   #4
nicholas58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

nicholas58 Şuan nicholas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2011 19:38

Tecrübe Puanı: 0 nicholas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayın bülent uygun sen şuanda bülent uygunsan buda sivassporun sayesindedir. Fenerbahçede oynarken bile bu kadar reklamın olmamıştı. Son İstanbul B.B. maçını kim kaybetti sanıyon yada kaybettirdi. Sergen yalçın sana sordu her zamanki Sivasspor İstanbul maçında yoktu. Farklı bi sistemle çıktınız.Normal sivasspor ççıksa yenerdiniz. Neden şampiyonluk maçında kadroyu değiştirdiniz die sordu neden cevap veremedin. Senede 30-40 sporcu alıp hemen geri yolladın onların üzerinden trilyonlar kazandın. Kusur bakmada senden özür dilemeyi yolda görsem selam vermem.
nicholas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2010, 19:36   #5
58Sevda
Usta Yiğido

58Sevda - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58Sevda Şuan 58Sevda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2013 01:40

Tecrübe Puanı: 720 58Sevda FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Fikret Unsal yapmisti o aciklamayi, ne Fikret Unsala yakistirdim, nede Bulent Uygun'a.
Fikret Unsal cokusun sorunlusu Bulent Uygun gosteriyordunuz, peki Bulent uygun yanlis transferler vs vs yapinca, yonetim nerdeydi?? sucu ona buna gostereceginize simdi su anda ne yapacagina bakmalisiniz, bilmiyorum biliyormusunuz acaba ligdeki siramizi?
Bulent Uyguna gelince, sivassporun basarisinda bir tek senin payin yoktu, yaptigi aciklamayi cok talihsiz buluyorum, ne demek ozur dilemek, sen yaptigin isin karsiligini aldin zaten..
58Sevda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58Sevda'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2010, 19:49   #6
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Sen Td değilken de biz süper ligdeydik.Biz sana 5 kuruş borçluysak,sen bize 5 trilyon borçlusun..
Alt 05.02.2010, 20:15   #7
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Sivaslilar.Net Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çöküşün nedeni "O" veya "Bu" demem biz şerefli insanız bize yakışmaz"
Sivaspostası
Alıntı:
58Sevda Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Fikret Unsal yapmisti o aciklamayi,...
Fikret ÜNSAL'a ağır bir msj gönderilmiş gibi geldi bana...

Eveet Bülent efendi, sen Sivasspor'a ne verdiysen Sivasspor sana katbekat fazlasına verdi(para, kariyer, şan, şöhret vs...)

Gelen de gideni aratıyor şuan hala küme düşme korkusunu en yakın hisseden Denizliapor'dan sonra 2. takım Sivasspor..!

Senin giderken yaptığın tek olumlu davranışın Yılmaz VURAL'ı yönetime önermendi ..) O zaman gülmüştük ama şimdi, lig başında vasat dökülen Kasımpaşa'yı adam şahlandırdı adeta... Sivasspor'a gelse Belki Sivasspor Kasımpaşa'nın şuanki koumundan daha yukarılarda olurdu...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2010, 21:55   #8
Meraküm
Yiğido
NO AVATAR

Meraküm Şuan Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.02.2010 12:21

Tecrübe Puanı: 562 Meraküm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Niye bıraktın kaçtın o zaman Gemiden ilk kim kaçar
Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2010, 22:08   #9
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Bülent Uygun'la Sivasspor'un yakaladığı başarı elbetteki tek ona ait değil, ama Sivasspor'a getirdiği başarıda inkar edilemez. Atalarımız "Yiğidi öldür ama hakkını yeme" diye boşa dememiş. Yok o şöyle demiş yok bu böyle demiş dedikodu gibi söylemler hiç bir zaman artı birşey kazandırmaz bize. İşler kötüye gittikçe birilerine saldırmak değil, bundan sonra tüm çabalar. daha nasıl iyi şeyler yaparda düzlüğe çkarız olmalı.
Alt 05.02.2010, 23:36   #10
navruz58
Yiğido

navruz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

navruz58 Şuan navruz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.07.2016 14:52

Tecrübe Puanı: 685 navruz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vallahi ben abilerim size yakisdiramiyorum bulet hocama laf atip durmayin yakismiyor vallah ne bana yakisir nede size sevgili abilerim bunu yazarken allahdan korkun
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı navruz58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)