|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Koyulhisar Kaymakamlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 2009 yılında 2 bin 181 kişiye ayni ve nakdi yardımda bulunduğu bildirildi.
Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, yaptığı açıklamada, vakfın 2009 yılında yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Sündük, 2009 yılında bin 271 kişiye yiyecek, 43 kişiye barınma, 755 kişiye eğitim, 18 kişiye sağlık, 78 kişiye nakdi ve 16 kişiye de çeşitli yardımlar yapıldığını belirtti. SYDV tarafından toplam 2 bin 181 kişiye 360 bin 160 lira değerinde yardım yapıldığını belirten Sündük, ''Vakfımız herhangi bir sosyal güvencesi bulunmayan ve geliri bulunmayan vatandaşlara geçici olarak küçük bir yardım yapan ve eğitim öğretim imkanı sağlayan bir kurumdur. Vakfımızdan yardım talebinde bulunan vatandaşlarımızın durumları iyice araştırıldıktan sonra yardımlar yapılmaktadır. Koyulhisar SYDV olarak yardıma muhtaç insanlarımızın daima yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bizim amacımız gerçekten yardıma muhtaç insanları bulmak ve onların sorunlarına çözüm üretmektir” şeklinde konuştu. Kaymakam Sündük, SYDV'nin 2010 yılı içerisinde de yine yardıma muhtaç insanların yanında olduklarını ve yardımların devam ettiğini kaydetti. Sivas Hürdoğan. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() olan olmayana verecek. bu gibi güzel yardımların devamı gelir inşallah.
emeği geçenlere teşekkürler.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KÖYÜNÜZ HANGİSİ? (SİVAS`IN TÜM KÖYLERİ ALFABETİK LİSTE) Sivas Köyleri | Güner | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 368 | 21.02.2016 23:01 |
HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket) | Sivaslilar.Net | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 1222 | 17.01.2016 16:03 |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
Gürün SYDV 5 bin kişiye yardım yaptı. | Sivaslilar.Net | Haberler | 0 | 21.01.2010 13:37 |
Türk Solundan Yazıcıoğluna Çirkin Saldırı. | sivaslıgenç | Serbest Kürsü | 66 | 24.05.2009 16:57 |