|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
İmranlı ilçesine meslek yüksekokulu açılmasının düşünüldüğü bildirildi. Cumhuriyet Üniversitesi dekan ve öğretim üyelerinden oluşan heyet, İmranlı'ya açılması düşünülen meslek yüksekokuluyla ilgili ilçede incelemelerde bulundu. İlçedeki 93 öğrenci kapasiteli yurdu, eski lise binası ve eski hastane binasında Kaymakam Muhammet Ali Çatalbaş, Belediye Başkanı M. Ali Dursun Yurttaş, sivil toplum kuruluşu üyeleri ile birlikte incelemelerde bulunan heyet, kaymakamlık makamında yapılan görüşmelerden sonra ilçeden ayrıldı. İMRANLI'DA AKUT EKİBİNDEN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM İmranlı Kaymakamlığı AKUT ekibi, lise öğrencilerine eğitim verdi. İlçe Kaymakamlığı AKUT ekibi tarafından İmranlı Lisesi öğrencilerine meydana gelebilecek herhangi bir afet ve acil durumlar hakkında uygulamalı olarak eğitim verildi. Küçük bir tatbikatın da yapıldığı eğitimi öğrenciler dikkatle izledi Sivas Hürdoğan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVAS Atatürk Sağlık Meslek Lisesi. | Serd@r | Liseler | 3 | 28.01.2011 09:36 |
Yıkım Çalışmaları Devam Ediyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 1 | 14.12.2009 07:47 |
Altyapı Çalışmaları Son Sürat Devam Ediyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 06.08.2009 13:08 |
OKS sonuçları açıklandı | Kaptan-58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 12 | 11.07.2008 17:39 |
SİVAS TÜRKİYE OKS BİRİNCİMİZİ KUTLUYORUZ... | kasparix | Arşiv | 11 | 11.07.2008 13:09 |