Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.03.2010, 08:10   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart AK Parti’li Koçali, görevinden istifa etti

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Sururi Koçali, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Koçali, istifasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 9 yıldır yürüttüğü ilçe başkanlığı görevini, parti tüzüğünün 3 dönemden fazla başkanlık görevi yapılamayacağı hükmü gereğince, yapılacak kongrede tekrar aday olamayacağını, bu nedenle başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. Koçali, ''Teşkilat kurucusu ve üç dönemdir teşkilat başkanlığını yaptığım AK Parti Suşehri ilçe başkanlığını, parti tüzüğümüzün 3 dönemden fazla başkanlık yapılamayacağı hükmü gereğince önümüzdeki günlerde yapılacak Suşehri ilçe kongresinde tekrar aday olamayacağımdan dolayı ilçe başkanlığı görevimden ayrılıyorum. 14 Ağustos 2001'den bugüne kadar başkanlığım dönemimden yönetim kurulu arkadaşlarımla ilçemizi ve partimizi başarıyla temsil ettik ve çok sevdiğim Suşehri içinde büyük hizmetlere imza attık. Yatırımların ilçemize kazandırmanın onur ve gururunu taşıyorum” dedi. Görev yaptığı süre içerisinde kendisine destek veren herkese teşekkür eden Koçali, ''Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Suşehri'nin meseleleri için elimden gelen gayret ve çabayı göstereceğimin bilinmesini isterim. Suşehri için durmak yok yola devam. Selam ve sevgilerimi sunarım'' dedi.

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2010, 18:05   #2
ottomanmurat
Yiğido

ottomanmurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ottomanmurat Şuan ottomanmurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2015 15:37

Tecrübe Puanı: 717 ottomanmurat isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: AK Parti’li Koçali, görevinden istifa etti

Hayirlisi Olsun
ottomanmurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2010, 18:08   #3
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4524 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: AK Parti’li Koçali, görevinden istifa etti

Bana AK Parti demeyin....

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)