|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 961
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ulaş İlçe Emniyet Amirliğince düzenlenen ilk yardım kursu sona erdi. Ulaş Müftülüğü Toplantı Salonunda düzenlenen kursa, 14 polis memuru katıldı. Ulaş İlçe Hastanesi doktorlarından Önder Karaman tarafından verilen kurs 3 gün sürdü. Kursa katılan polis memurlarına Ulaş İlçe Hastanesi Sağlık Grup Başkanlığınca hazırlanan katılım sertifikaları da Ulaş Kaymakamı Can Aksoy tarafından verildi. Aksoy, hizmet içi eğitim kapsamında verilen kursta, emniyet görevlilerinin ilk yardım hakkında bilgi sahibi olmalarının asayiş kadar önemli olduğunu belirterek, seminere katılan polis memurlarına teşekkür etti. Ulaş Emniyet Amiri Alpaslan İkiz ise yapılan görev itibariyle ilk yardıma muhtaç kişilerle ilk karşılaşan kişilerin başına polislerin geldiğini, bu nedenle bu kursun teşkilat mensuplarınca alınmasının bir mecburiyet olduğunu söyledi. Kursun son derece verimli geçtiğini belirten İkiz, kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Dr. Önder Karaman ise Ulaş İlçe Emniyet çalışanları ile böyle bir proje gerçekleştirdikleri için mutlu olduğunu, ilk yardım konusundaki duyarlılıkları nedeniyle katılımcılara teşekkür etti. Sivas Hürdoğan. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|