Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
[Suşehri] Suşehri'ne Tarım Meslek Lisesi Açılacak - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.04.2010, 14:14   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart [Suşehri] Suşehri'ne Tarım Meslek Lisesi Açılacak

Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, ilçeye 2010-2011 eğitim-öğretim yılında tarım meslek lisesi açılacağını bildirdi.

Özdemir, yaptığı açıklamada, ilçenin eğitim alanında büyük yol katettiğini belirtti.

Kısa süre önce Cumhuriyet Üniversitesi Senatosu'ndan, ilçeye 4 yıllık sağlık yüksek okulu açılması kararı çıktığını ifade eden Özdemir, 'Bu karar YÖK'e gönderildi. İnşallah onaylandığında 4 yıllık sağlık yüksek okulumuzu da açmış oluruz. Bununla birlikte en son müjdeli haberimiz ise Tarım Meslek Lisesi'nin ilçemize açılmasıdır. Bu konuda çalışmalarımız tamamlanmıştır ve Bakanlığımız tarafından onaylanmıştır' dedi.

Özdemir,şunları kaydetti:

'Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Genel Müdürlüğü'ne bağlı bir görevli ilçemize gelerek talebimiz doğrultusunda incelemelerde bulunmuştur. Bizim de Ankara'da yapmış olduğumuz girişimler neticelerini vermiştir. İlk planda 60 erkek öğrenci, 2010-2011 eğitim-öğretim yılında ilçemizde açılacak olan Tarım Meslek Lisesi'nde eğitimlerine başlayacaklar. Tarım meslek lisemizin uygulama alanı olarak da İlçe Tarım Müdürlüğüne ait tarım arazisi olarak belirlenmiştir. Tarım Meslek Lisemizin okul binası yapılana kadar öğrenciler eğitimlerini geçici olarak Kemalpaşa Mahallemizde bulunan Eski Kemalpaşa İlköğretim Okulu binasında sürdürecekler. Tarım Meslek Lisemizin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'

(FK-AHM-RDE) - SİVAS (Anadolu Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)