|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
12.04.2010, 16:30 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 926
|
Turnuva sona erdi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas’ta Cuma günü başlayan ve hafta sonu devam eden Yıldızlar Karate Türkiye Birinciliği dün son buldu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada sporcular derece alabilmek için uğraş verdiler. Karate İl Temsilcisi Ethem Yaray, turnuva boyunca destek veren herkese teşekkür etti. Cuma günü başlayan Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası dün sona erdi. 40 ilden 500'ü geçkin sporcunun yer aldığı turnuva Cuma günü başlamıştı. Kata stili yarışmalarıyla başlayan ve kumite stili ile devam eden karate müsabakalarında hafta sonu zevkli mücadeleler ortaya kondu. Sporcuların birbirlerini yenebilmek için kıyasıya yarıştığı turnuvada seyirciler zevkli müsabakaları izleme şansı yakaladı. Son iki yıldır Sivas'ta üst üste yapılan şampiyonaya katılımın yoğun olduğu gözlendi. Sporcuların yanı sıra 50 hakem ve yüzün üzerinde idareci ile antrenörün yer aldığı Türkiye Şampiyonası herhangi bir sıkıntı olmadan sona erdi. YARAY, TEŞEKKÜR ETTİ Karate İl Temsilcisi Ethem Yaray yaptığı açıklamada turnuvanın başarılı geçtiğini belirtti. Yaray, 500'ü geçkin sporcuyu Sivas'ta misafir ettiklerini belirterek, "Sivas adına büyük bir organizasyon oldu. Çok zevkli, mücadelenin üst seviyede olduğu ve centilmenlik içinde geçen müsabakalar çıkardık. Katılımcı arkadaşlarımı kutluyorum" dedi. Turnuvaya ilginin bir hayli fazla olduğuna işaret eden Yaray, “Büyük bir turnuva oldu. Bu büyük turnuvada şehir olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve başarılı olduğumuza inanıyorum” dedi. Kendilerine destek verenlere teşekkür eden Yaray, “Bir çok kesimden destek gördük. Gerek maddi gerek manevi anlamda bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Sivas'ın Sesi. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|