|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
20.04.2010, 08:59 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Lise Yararına Kermes
Sivas'ın Gemerek ilçesinde protokol üyelerinin eşleri ile hayırsever kadınlar, ilçede yapılması planlanan Anadolu Öğretmen Lisesi yararına gıda ve giyim kermesi düzenledi.
Gemerek Kaymakamı Adnan Tezcan'ın eşi Tuğba Tezcan'ın öncülüğünde ilçe protokol üyelerinin eşleri ve hayırsever kadınların katılımıyla oluşturulan gıda ve giyim kermesi, Seyrantepe Gençlik ve Kültür Merkezi Salonu'nda açıldı. Gemerek Eğitim ve Öğretimi Destekleme Derneği iş birliğiyle oluşturulan kermesin açılışını, Kaymakam Adnan Tezcan ve dernek başkanı Hurşit İmren yaptı. Açılışın ardından Tezcan ve beraberindekiler, kermesi gezdi. Kermeste ilk alışverişi yapan Kaymakam Adnan Tezcan, kermese 100 TL katkıda bulundu. Katılımcılara, ilçedeki kadınlarca hazırlanan ev yemekleri ikram edildi. 4 gün açık kalacak olan kermesin gelirinin, ilçede yapılması planlanan Anadolu Öğretmen Lisesi yararına emerek Eğitim ve Öğretimi Destekleme Derneği'ne bağışlanacağı belirtildi. Kaymakam Adnan Tezcan, ilçeye Anadolu Öğretmen Lisesi yapılması için ilk olarak Gemerek Eğitim ve Öğretimi Destekleme Derneği adında bir dernek kurulduğunu, hayırsever bir vatandaş tarafından derneğe ilk olarak 100 bin TL yardımda bulunulduğunu, bu paranın halen dernek hesabında olduğunu söyledi. Anadolu Öğretmen Lisesi yapımı için arsa temin edilerek proje çalışmalarının yapıldığını anlatan Tezcan, Anadolu Öğretmen Lisesi'nin 2010-2011 eğitim ve öğretim yılında açılması için Valilik ve Bakanlık düzeyinde girişimde bulunduklarını kaydetti. Lisede eğitim-öğretimin önümüzdeki eğitim döneminde yapılabilmesi için Gemerek Ziraat Odası'nın yeni yapılan binasının oda yönetimince tahsis edildiğini aktaran Tezcan, Milli Eğitim Bakanlığı'nca uygun görülmesi halinde Gemerek Anadolu Öğretmen Lisesi'nde önümüzdeki dönemde eğitim-öğretime başlanabileceğini belirtti. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla en kısa sürede Gemerek Anadolu Öğretmen Lisesi binasının inşaatına başlamayı planladıklarını ifade eden Tezcan, okul binasının yapımı konusunda başta Gemerekli vatandaşlar olmak üzere tüm hayırseverlerden destek beklediklerini söyledi. (MK-AHM-DOĞ-RDE) - SİVAS (Anadolu Ajansı) |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
20.04.2010, 09:12 | #2 |
Usta Yiğido
ela58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2010 21:35
Tecrübe Puanı: 1235
|
Cevap: Lise Yararına Kermes
böle faydalı bi iş yapılan kermesten kutluyorum inş en kısa zamanda gerçekleşir istekleri okul yapılır başarılar diliyorum
|