|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...Gül... Şuan
![]() Son Aktivite: 05.05.2010 15:24
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() GÖNÜLLER GÜNEŞİ MUHAMMET MUSTAFA’NIN KUTLU DOĞUMUNU KUTLUYORUZ. Bir güneş doğmuştu Mekke’nin içinde Nur parlıyordu göğüs sinesinde Hakikat incileri dökülürdü dilinde Gül kokardı temiz pak bedeninde Rabbin seçtiği Habibim dediğiydi Meleklerin selam salâvat getirdiğiydi Hak kelamı söyler hak peygamberiydi. Cebrail’in vahiy getirdiğiydi. İki Cihan Serveri, Âlemlerin Rahmeti Güzel Peygamberimiz Muhammet Mustafa’nın kutlu Doğumunu 22 Nisan Perşembe günü saat 20’00 da anıyoruz. Tüm canlarımız davetlidir. YER: KIRKLAR CEMEVİ (0212) 651 67 94 (0539) 515 04 49 |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ...Gül...'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SANA HAYRANDIR EFENDİM
Rûhum sana âşık, sana hayrandır Efendim, Bir ben değil, âlem sana kurbandır Efendim. Ecrâm ü felek, Levh u Kalem, mest-i nigâhın, Dîdârına âşık Ulu Yezdân’dır Efendim. Mahşerde nebîler bile senden medet ister, Rahmet, diyen âlemlere, Rahman’dır Efendim. Kıtmîrinim ey Şâh-ı Rusül, koğma kapından, Asilere lütfun, yüce fermândır Efendim.. Ta Arşa çıkar her gece âşıkların âhı, Medheyleyen ahlâkın, Kur’ân’dır Efendim. Aşkınla buhurdan gibi tütmekde bu kalbim, Sensiz bana cennet bile hicrandır Efendim... Doğ kalbime bir lâhzacık ey Nur-i dilârâ, Nûrun ki; gönül derdime dermandır Efendim... Ulvî de senin bağrı yanık âşık-ı zârın, Feryâdı bütün âteş-i sûzandır Efendim... Ali Ulvi KURUCU
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu salavat'tan mahrum kalmayınız.. | Kardelencicegi | Dualar | 2055 | 28.12.2012 23:29 |
SALAVAT-I ŞERİF KAMPANYASI | sonbahar5803 | Dini Bilgiler | 375 | 17.12.2012 09:16 |
Sakın Açma Bu Mesajı..... | HaKaaN | Muhtelif konular | 38 | 09.03.2009 11:42 |