|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, 'Elleri öpülesi annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun' dedi.
Eren, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, aileyi aile yapan en önemli unsurun anne olduğunu ifade etti. Eren şunları kaydetti: 'Çağdaş toplumların temel direği olan ailenin vazgeçilmezi ve aileyi aile yapan varlık annelerdir. Biz de bizi var eden ve bugünlere gelmemizi sağlayan analarımızın gününü kutluyoruz. Bütün evlatların annelerini ziyaret edip onların gönüllerini almalarını öneriyorum.' Türk kadınının bugün olduğu gibi geçmişte de toplumsal hayatın en ön safında yer aldığını anımsatan Eren, 'Alın terini ülkemizin kuruluşuna harç yapan Türk annesi, günümüzde de toplumun en önemli yapı taşı, toplumsal katmanları bir arada tutan çimentodur. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek hakkını ödememiz mümkün olmayan annelerimizin gününü yeniden kutluyorum' dedi. (SRH-EMN-ZZ) - SİVAS (Anadolu Ajansı) |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 9 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 18:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
TÜM ANNELER GÜNÜNÜ SIMDIDEN KUTLUYORUM
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() asi-yürek58 Şuan
Son Aktivite: 26.08.2012 15:29
Tecrübe Puanı: 606
![]() |
Anacığım
—Anneme ve bütün annelere— Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Kaç geceler bana ninni söylerdi Hasta olunca oydu başucumda bekleyen Biraz yorulmayayım, üzülmeyeyim, hemen Alır kucağına okşardı, saçlarımı öperdi. Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Uzun kış geceleri masal masaldı Güzel çoban kızları, iyi kalpli sultanlar Bir suyun akışı gibi geçip gitti zamanlar Şimdi ne o dünkü çocuk, ne de o masal kaldı. Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Yıkayan oydu mürekkep lekeli parmaklarımı Akşam biraz geciksem yollara düşerdi Sokağa çıkarken «Yavrucuğum üşütme» derdi. Hemen bir kazak örerdi biraz boş kaldı mı. Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Bilirim yine kalbinde yerim anacığım Selam sana Anneler Günü İstanbul’dan Yeni dönmüşçesine bir akşam okuldan Vefalı ellerinden öperim anacığım. Ümit Yaşar oğuzcan tum annelere |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() GÖVDELİ Şuan
Son Aktivite: 21.12.2012 13:56
Tecrübe Puanı: 773
![]() |
Anne
Sevgin bir başkadır içimde anne Her yerde anar yanarım anne Sevgiyi sende buldum anne Özlem,şefkat,merhamet sendedir anne İçimde bir başkadır senin yerin anne Kederde ve sevinçte yarensin anne Hayat bir başka tatlıdır seninle anne Kanat geren,aman diyen sensin anne Kelimeler seni anlatmaya yetmiyor anne Sevgin ancak hissedilerek anlaşılır anne Senin kadar bizde yansak denizi ateş alır anne Aman diyen,yavrum diyen sensin anne Sen ancak bizim için yaşarsın anne Karşılık beklemez,her şeyi verirsin anne Keşke insan kıymet bilse anne Umut veren,his veren sensin anne TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLUYOR ELLERİNDE ÖPÜYORUM ANNLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anneler Günü, artık hemen tüm dünyada kutlanan bir gün. İletişimin inanılmaz boyutlara ulaştığı, yaşamın baş döndürücü bir hızda sürdüğü günümüzde ticari bir yozlaşma söz konusu olsa bile, yılda bir günün annelerimize ayrılmış olması, onların gerçek değerini hatırlamamız açısından çok önemli. Anneler Günü olmasaydı, hayatın yoğun temposu içinde belki de hiç hatırlamazdık annelerimizi.
Tüm Annelerin Anneler Gününü kutlar sevgi ve saygılar sunarım.
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1818
![]() |
senden ayrı senden uzak
yersiz göksüz gibiyim hem analı hem babalı hemde öksüz gibiyim uzanmış aramıza uçsuz bucaksız gurbet bir ucunda sılavar diğer ucunda ekmek bütün analar ağıt şimdi bütün ağıtlar ana ya benide al gurbet ya anamı ver bana hem kova hem kuyuyum yorgun bir halk suyuyum sen bana ninni söyle ben dizinde uyuyum sitede üye olan anneler ve ne adaylarına beylerinde eşlerine ve annelerine gelsin bu güzel şiir gününüz kutlu olsun anneler. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ela58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2010 21:35
Tecrübe Puanı: 1269
![]() ![]() ![]() |
anneler günü kutlu olsun
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı ela58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() GÖVDELİ Şuan
Son Aktivite: 21.12.2012 13:56
Tecrübe Puanı: 773
![]() |
![]() ![]() Konu GÖVDELİ tarafından (08.05.2010 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|