|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 300 bin nüfuslu şehirde dişiniz ağrırsa dişinizi sıkacaksınız... Nüfusu 300 bin olan ilimizde gelişmişlikten söz etmek için daha çok yol kat etmemiz gerekiyor. Ekonomik anlamda belini bir türlü doğrultamayan ilimiz eğitim alanında da diğer illerin çok çok gerisinde yol alıyor. Sağlık alanında yapılan yenilikler ise gözden kaçırıldığı tahmin edilen eksiklikler yüzünden hiçbir işe yaramıyor denilebilir. Sağlıkta yapılan yatırımların ölü proje gibi hayatta kalması ise vatandaşları çileden çıkarıyor. Bunlardan biri de ağız ve diş sağlığı hastanesi. Hastane belli bir branşı kapsamasına rağmen Sivaslıların ihtiyaçlarına tam manada cevap veremi-yor. Hastaneye giden vatandaşların çoğu tedavisi yapılamadığı için cumhuriyet üniversitesi hastane-sine yönlendiriliyor. C.Ü’de ise rahatsızlığının tedavisi için aylar hatta yıllar sonraya gün verilen bazı hastalar sitem ediyor. Öte yandan hastanenin acil servisi de yine vatan daşın sıkıntısını giderecek kapasitede değil. Çünkü acil serviste saat 00.00’e kadar işlem yapılabiliyor. Diş ağrısı tutan ve dişini acil olarak çektirmek iste-yen vatandaşlar kendilerine herhangi bir işlem yapı-lamadığından sabaha kadar “dişini sıkmak” zorunda kalıyor. Eğer diş ağrısı dayanabilecek durumda değilse diğer hastanelere gidip ağrı kesici iğne yapıl masından başka alternatif bulunamıyor. Vatandaşlar hastanenin daha işlevsel hale getirilmesini isterken eğer ağız ve diş sağlığı ile ilgili problemlere cevap veremeyecekse bu hastanenin var olmasının bir anlam taşımadığını ifade ediyor. Sivaspostası |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diş ağrısının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum, çekilecek gibi değil, gecesi gündüzü yok .hiç unutmam gece 4,te bir polikinliği açtırmıştım.dilerim bu konuda gerekli duyarlılık gösterilir ve kesintisiz hizmet uygulanır....
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ela58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2010 20:35
Tecrübe Puanı: 1301
![]() ![]() ![]() |
sivasımızın halkı bi takıntı olmuş c.ü. olcak illa öle bi randevu alınıoki haberde de sölendiği gibi 2 sene sürüyor sağlığa zararlı bu fırsatları dğerlendirmek lazım ne güzel yeni bir hastane açılmış inş millet uyanır sonrada diyoruz sivasta niye hiç bişe yapılmıyor
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ela58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1350
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birkaç ay önce 20 lik dişlerim fena halde arıza yaptı,ağzımda dayanılmaz ağrılar başlattı.Önce Diş Hastahanesine gittim,bir şey yapamayacakalrını,üniversiteyw e gitmem gerektiğini söylediler.üniversiteye gitim bana 31 Mayıs 2010'a gün verdiler ama neyin günü olduğunu ben de bilmiyorum.Ben soluk bile aldırmayacak ağrılarla başederken bana bu tarihe gün verdiler ve en ufak bir rahatlatıcı olarak antibiyotik falan bile tavsiye etmediler.
hemen özel dişçiye gittim toplam 250 tl vererek bu acılardan kurtuldum bir hafta içinde.paran varsa dişin ağrımaz,demokrasi ülkelerinde(!) bu böyle!
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 872
![]() |
değil 300 bin 1 milyonda olsa zihniyet değişmedikçe bizden adam olmaz.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acil diş ağrısı ile gelen birine 3 ay sonrasına gün vermek hangi zihniyetin ürünüdür ? Bu her yerde mi böyle yoksa sadece bize mi özel ?
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı FurkaN'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bahse konu hastaneye birkaç defa gittim gayet güzel hizmet veriyorlardı,
Kalıcı çözüm zaman gerektirecek olsa da, geçici bir tedaviyi mutlaka uyguluyorlardı. Sivas'ta bir sene de çok şey değiştiği (geriye dogru gittiği) gibi sanırım bu tedavi merkezimizde değişmiş.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ismail 58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Yiğido
![]() ![]() Timur İSLAMOĞLU Şuan
Son Aktivite: 15.08.2010 11:35
Tecrübe Puanı: 610
![]() |
Bu ne ilkellik kardeşim?
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Timur İSLAMOĞLU'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 948
![]() ![]() ![]() |
Çoğu hastanede öyle mesela Çapa , geçen sene gittim bana tam 9 ay sonraya gün verdiler o kadar bekleyemedım Okmeydanı Ağız ve Dişe gittim ordada 2 ay sonraya gün verdiler.
Yani sadece Sivasa özel bir durum değil tüm şehirlerde böyle bildigim kadarıyla. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslıgenç'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alibaba58 Şuan
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44
Tecrübe Puanı: 1006
![]() ![]() |
Sivas gibi nüfusu az olan bir şehir böyle bir problem yaşıyorsa biz İstanbul'da yaşayanlar ne yapsın? Hangi hastaneye gitsen tıklım tıklım özeller bile!!!!
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|