|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ulaş'ta, 13 Haziran'da 'Umudumuzu Uçurun' adlı uçurtma şenliği gerçekleştirileceği bildirildi.
Ulaş Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü'nün hayata geçirdiği 'Umudumuzu Uçurun' projesi kapsamında, Tecer Dağı Çamlık mevkisinde 13 Haziran Pazar günü uçurtma şenliği gerçekleştirilecek. Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil Göçgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Umudumuzu Uçurun' projesi hakkında bilgi verdi. Bu projenin, 'Herkes İçin Her Yerde Her Yaşta Eğitim' sloganıyla ve 'Küçük Hatalar Umutlarınızı Küçültmesin' ana fikriyle gerçekleştirdikleri bir eğitim projesi olduğunu anlatan Göçgün, bu proje kapsamında 13 Haziran'da uçurtma şenliği gerçekleştireceklerini belirterek, şunları kaydetti: 'Bu uçurtma şenliğimiz, Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumu Müdürlüğünün destekleri ile İlçe Kaymakamımız Can Aksoy'un önderliğinde gerçekleştirilecektir. Uçurtmalar Açık Cezaevindeki hükümlüler tarafından yapıldı. Uçurtmalar hazır. Şenliğe, Açık Cezaevi hükümlüleri ve Ulaş'ta eğitim gören yaklaşık 1000 öğrenci ile öğrenci velileri, ilçe halkı ve davetliler katılacak. Hükümlülerin yapmış oldukları uçurtmalar hep birlikte uçurtulacak, yemek yenilecek ve program şenlik havasında geçecek. Her insanın bir umudu vardır, bizler de bu proje ile hükümlülerin umutlarına umut katmak istedik. Hükümlü kardeşlerimizi, bir gün de olsa stres ve sıkıntılarından uzak tutmak istedik. Hükümlü kardeşlerimizi ilçemizde misafir etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bu kapsamda bizlere desteklerini esirgemeyen Sivas Cumhuriyet Başsavcımıza, Açık Cezaevi Müdürümüze, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.' (ÇK-AHM-NÖZ) - SİVAS (Anadolu Ajansı) |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|