Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Ulaş'ta Umudumuzu Uçurun Adlı Uçurtma Şenliği - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.05.2010, 14:10   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 955 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Ulaş'ta Umudumuzu Uçurun Adlı Uçurtma Şenliği

Ulaş'ta, 13 Haziran'da 'Umudumuzu Uçurun' adlı uçurtma şenliği gerçekleştirileceği bildirildi.

Ulaş Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü'nün hayata geçirdiği 'Umudumuzu Uçurun' projesi kapsamında, Tecer Dağı Çamlık mevkisinde 13 Haziran Pazar günü uçurtma şenliği gerçekleştirilecek. Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil Göçgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Umudumuzu Uçurun' projesi hakkında bilgi verdi.

Bu projenin, 'Herkes İçin Her Yerde Her Yaşta Eğitim' sloganıyla ve 'Küçük Hatalar Umutlarınızı Küçültmesin' ana fikriyle gerçekleştirdikleri bir eğitim projesi olduğunu anlatan Göçgün, bu proje kapsamında 13 Haziran'da uçurtma şenliği gerçekleştireceklerini belirterek, şunları kaydetti:

'Bu uçurtma şenliğimiz, Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumu Müdürlüğünün destekleri ile İlçe Kaymakamımız Can Aksoy'un önderliğinde gerçekleştirilecektir. Uçurtmalar Açık Cezaevindeki hükümlüler tarafından yapıldı. Uçurtmalar hazır. Şenliğe, Açık Cezaevi hükümlüleri ve Ulaş'ta eğitim gören yaklaşık 1000 öğrenci ile öğrenci velileri, ilçe halkı ve davetliler katılacak. Hükümlülerin yapmış oldukları uçurtmalar hep birlikte uçurtulacak, yemek yenilecek ve program şenlik havasında geçecek. Her insanın bir umudu vardır, bizler de bu proje ile hükümlülerin umutlarına umut katmak istedik. Hükümlü kardeşlerimizi, bir gün de olsa stres ve sıkıntılarından uzak tutmak istedik. Hükümlü kardeşlerimizi ilçemizde misafir etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bu kapsamda bizlere desteklerini
esirgemeyen Sivas Cumhuriyet Başsavcımıza, Açık Cezaevi Müdürümüze, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.'

(ÇK-AHM-NÖZ) - SİVAS (Anadolu Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)