|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Asrın projesi olarak adlandırılan ve Yıldızdağı kış turizmine kazandırma çalışmalarında sona gelindi. YILDIZDAĞI İÇİN SON SÖZ BAKANLARDA Asrın projesi olarak adlandırılan ve yıldızdağı kış turizmine kazandırma çalışmalarında sona gelindi. Bursa Uludağ, Erzurum palandöken, bolu kartalkaya’dan sonra Sivas yıldızdağı da kış turizm merkezi haline geliyor. Kültür ve turizm bakanlığı yıldızdağ ile ilgili hazırlıklarını tamamlayarak önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan bakanlar kuruluna sunacak ve Sivas bakanlar kurulundan çıkacak haberi beklemeye koyulacak. BÖLGE CANLANMIŞ OLACAK Uzun zamandan beri dağla ilgili etüt çalışmalarını tamamlayan bakanlıktan gelen görevliler dosyayı bakanlar kuruluna sundu. Hem Sivas için hem de Türkiye için önem arz eden yıldızdağ projesi kabul edildiği takdirde Sivas turizme canlılık katmış olacak. Tv58 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1305
![]() |
![]() çok güzel bir pıroje emeği geçen herkese teşekkürler emeklerine sağlık
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Haydi hayırlısı bekleyelim bakalım bakanlar kurulundan nasıl bi karar çıkacak.inşallah olumlu bir karar çıkar...
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1442
![]() |
![]() Bu proje hayata geçerse Sivas'taki işsizliğe çok azına da olsa sezonlukta olsa çare olabilir...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 818
![]() |
![]() ben hala inanamıyorum sivas hakkında iyi habermi duydum yinede kesin değilmiş.inşallah iyi karar çıkar.ben şahsen hiç inanmıyordum ama ......hayırlsı olsun.
![]() |
#6 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() crzzzy22 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.10.2010 15:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Aslında gerçekleşirse sehirimize son derece önemli katkılar yapar.ama gerçekci olalaım ben inanmıyorm bu yatırıma onay verilse bile bizim kotalı yöneticilerimiz beceremez özel yatırımcıyı çekemez
kaplıca turizmi kültür turizmi kış turizmi bu üçüne çok yatkın bir sehir olmasına rağmen yıllarca seçim dönemlerinde dile getirilmesine rağman hiç ilerleme yok . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Turizm adına güzel bir şey, Kar, kış denince Sivas akla geliyo ama kayak denince gelmiyordu. Güzel bir gelişme emeği geçen herkese teşekkürler, kısa sürede hizmete girer umarım.
![]() |
#8 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() semih5844 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.08.2010 15:32
Tecrübe Puanı: 609
![]() |
![]() Projenin bakanlar kurulundan onay alacağını düşünüyorum . Malum seçim zamanı yaklaştı AKP bu projeye onay vermezse Sivas için büyük bir haksızlık daha yapmış olacak ve kendini seçimde zora sokacak . Anlayacağınız AKP buna cesaret edemez ve projeye onayı verir. Ayıca iş onay almakla bitmiyor , yöneticilerimiziz bu işin peşine düşüp biran önce projenin hayata geçmesini sağlamaları lazım. İnşallah bunu da fuar alanına döndürmezler.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() YILDIZDAĞ Şuan
![]() Son Aktivite: 10.06.2016 10:50
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1797
![]() |
![]() haydi bakalım belki açılırsa kaymaya bende giderim hayırlı uğurlu olsun diyelim tabii yuvarlanıp bir kuytu yere düşmezsem.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|